8. BOSIFEST poziva filmske stvaraoce da prijave svoje dokumetarne filmove
Foto: Promo

POKRENI PROMENU

8. BOSIFEST poziva filmske stvaraoce da prijave svoje dokumetarne filmove

BOSIFEST je Beogradski Internacionalni Filmski Festival koji se bavi tematikom osoba sa invaliditetom, jedini te vrste u jugoistočnoj Evropi
Objavljeno: 18:57h

Osmi beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom - BOSIFEST održaće se od 10. do 12. oktobra 2017. godine u Sava Centru.

Konkurs za slanje radova otvoren je od 19. januara do 05. aprila 2017. godine. Slogan ovogodišnjeg festivala je "POKRENI PROMENU", a tema je zivot i rad osoba sa invaliditetom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

BOSIFEST je Beogradski Internacionalni Filmski Festival koji se bavi tematikom osoba sa invaliditetom, jedini te vrste u jugoistočnoj Evropi, koji ove godine po osmi put organizuje Hendi Centar Koloseum iz Beograda.

I ove, kao i proslih godina, BOSIFEST se sastoji od takmičarskog i revijalnog dela kao i pratećih programa, radionica, performansa, izložbi... Gledaoci su tokom proteklih sedam godina imali priliku da vide preko 300 filmova koji prate zivot i rad osoba sa invaliditetom.

Rezultati selekcije biće objavljeni 30. aprila 2017. godine. Festival je takmičarskog karaktera, dok celokupan program sadrži takmičarski i revijalni deo. Filmovi koji ne budu izabrani za takmičarski deo programa, a ispunjavaju uslove konkursa, biće prikazani u revijalnom delu programa.

BOSIFEST 2017. dodelće nagrade za najbolji film - GRAND PRIX BOSIFEST 2017, za najbolju režiju i za najbolji scenario.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.