Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Foto/Espreso.co.rs

bolivud među srbima

Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)

Kada bi Beni Hil i Mister Bin imali dete, a to dete pojelo LSD, dobili biste ovaj film!
Objavljeno: 23:03h

Odmah da se razumemo, dok god radi ljuta mašina domaće kinematografije ja sam zadovoljan. Kad manjka 'leba, onda dupliraš broj igara. U Srbalja su se izdvojila dva žanra - drama sa ratnom tematikom i komedija. Ovaj film spada u ovu drugu kategoriju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U stvari "Saga o tri nevina muškarca" spada u neku sasvim novu kategoriju. Skeč komedija na steroidima. Ako bi vam neko nabrojao sledeće termine: Budističke monahe, Indiju, Hrvate, Crnogorce, Srbe, Herceg Novi, Adu Ciganliju, psa koji naskače na baštenskog patuljka, Kung fu, parkur, Afriku i Nemeša (onog lika iz VB), siguran sam da ne biste imali blage veze o čemu je reč.

foto: Printscreen/youtube/telic studios

Nisam ni ja. Ali sam se baš dobro nasmejao. Doduše moj smeh nije bio sinhronizovan sa smehom ostatka publike. Dok su se svi kikotali forama koje su išle po sistemu tri pa jedan ( tri osrednje pa jedna ok), ja sam se cerio u šake u nekim sasvim drugim momentima. Nekontrolisan smeh kod mene su izazvale bizarna i neshvatljiva kulturološka egzotika koja je na neku čudnu foru "uglavljena" u regionalnu kinematografiju.

Potpuna konfuzija.

Toliko sam bio zbunjen, da sam nakon odgledanog filma izašao iz Sava Centra i krenuo ka blokovima. A ja uopšte ne živim u blokovima!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.