Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)
Foto: Promo

Only Fools and Horses

Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)

Serija „Mućke“ nedavno se našla na vrhu liste najgledanijih programa u istoriji britanske televizije
Objavljeno:

Serija „Mućke“ (Only Fools and Horses) nedavno se našla na vrhu liste najgledanijih programa u istoriji britanske televizije i proglašena je za seriju čiji bi povratak na male ekrane Britanci najviše želeli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Više od 24 miliona ljudi gledalo je božićni specijal „Mućki“ iz 1996. godine kada je Delboj konačno došao do novca stavivši na aukciju stari sat. Dvadeset godina nakon „poslednje epizode“ (prikazivani su i sporadični specijali između 2001. i 2003.) neke od zvezda su nas zauvek napustile, a neke imaju nove uloge u britanskim televizijskim programima. Gde su danas i šta rade?

Derek „Delboj“ Troter (Ser Dejvid Džejson)

foto: prtsc/BBCWorldwide

Ser Dejvid Džejson će zauvek biti povezivan s likom Delboja, ali je ostvario i druge zapažene uloge. Ovaj 76-godišnjak igrao je detektiva inspektora Džeka Frosta u krimi seriji „A Touch of Frost“ od 1992. do 2010. a ranije je imao glavnu ulogu u sitkomu „Open All Hours“. Ulogu Grenvila reprizirao je u nastavku „Still Open All Hours“ 2014. čija je treća sezona počela da se prikazuje prošlog meseca. Ser Dejvid je dobio titulu viteza 2005. za svoju bogatu karijeru i objavio je autobiografiju 2013. „David Jason: My Life“.

Rakel Troter (Tesa Pik Džouns)

Zahvaljujući uspehu serije, Tesa Pik Džouns postala je najpoznatija po ulozi Delbojeve voljene Rakel, ali je i posle „Mućki“ imala niz uloga. Pojavila se u serijma „Doctors“, „Doctor Who“, „Casualty“, „Holby City“, „The Demon Headmaster“ i „Midsomer Murders“. Danas 59-godišnja glumica sada igra kućepaziteljku u seriji „Grantchester“ zajedno sa Džejmsom Nortonom i Robsonom Grinom.

Rodni Troter (Nikolas Lindhurst)

foto: prtsc/blitzandpieces

Angažman Nikolasa Lindhursta, najpoznatijeg po ulozi Delbojevog mlađeg brata Rodnija, prosto je cvetao od okončanja „Mućki“. Danas 55-godišnji Nikolas igrao je Gerija Speroua u popularnoj seriji „Goodnight Sweetheart“ koja je prikazivana od 1993. do 1999. Takođe, 2010. igrao je u prednastavku „Mućki“ pod nazivom „Rock & Chips” sa Džejmsom Baklijem. Nedavno se pojavio u detektivskoj drami BBC-a “New Tricks” kao penzionisani detektiv Den Grifin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.