Ovih 15 filmova je obeležilo  2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

gledajte!

Ovih 15 filmova je obeležilo 2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)

Pogledali smo šta kažu najstučniji, ukrstili njihova i naša mišljenja i seli za tastaturu. Ovo je naše razmišljanje na temu "naj filmovi 2016. godine"
Objavljeno: 23:15h

Nova godina je vrema pravljenja različitih lista, lista odluka, neispunjenih obećanja, poklona koje treba kupiti, stvari koje traba uraditi... One najčešće su liste najboljih filmova, najbolje muzike, najboljih serija...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bacili smo pogleda šta kažu najstručniji (Empire, Vanity Fair, Variety), ukrstili njihova i naša mišljenja i seli za tastaturu. Predstvaljamo vam neke od najboljih filmove 2016. godine!

15. Opklada veka (The Big Short)

Hrabre investicije u vreme globalnog kolapsa ekonomije odvode četiri autsajdera do mračnog podzemlja modernog bankarstva, gde su prinuđeni da sumnjaju u sve i svakoga.

14. Noćne životinje (Nocturnal Animals)

Romantični triler o šokantnoj intimi i napetosti u kome bračni par otkriva mračne istine jedno o drugom.

13. Ave, Cezare (Hail, Caesar!)

Komedija braće Koen o najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period posle Zlatnog doba Holivuda.

12. Odmetnik-1: Priča Ratova zvezda (Rogue One: A Star Wars Story)

U vreme sukoba, grupa neočekivanih heroja ujedinjuje se u misiji da ukrade planove za Zvezdu smrti, najstrašnije oružje za uništenje koje poseduje Imperija.

11. Džeki (Jackie)

Biografski film o bivšoj prvoj dami SAD Džeki Kenedi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.