NASTAVAK VELIKOG HITA: Pedeset nijansi - Mračnije u februaru u srpskim bioskopima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Karte već u prodaji

NASTAVAK VELIKOG HITA: Pedeset nijansi - Mračnije u februaru u srpskim bioskopima! (FOTO) (VIDEO)

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu...
Objavljeno: 12:20h

Srpska premijera filma "Pedeset nijansi - Mračnije" održaće se 8. februara u bioskopima Cineplexx (Ušće Shopping Center, Delta City, Niš, Kragujevac Plaza i Mne Delta City Podgorica), sa početkom u 19.30 časova i Sava Centru sa početkom u 20.30 časova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Karte za drugi, željno iščekivani nastavak svetskog bestseler fenomena "Pedeset nijansi" puštene su u prodaju danas i mogu se kupiti na blagajnama Cineplexx bioskopa.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu.

foto: Promo

Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

foto: Promo

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson. Reditelj filma je Džejms Foli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.