MIRNO LI SPAVAŠ, BOLIVUDE? Bili smo na projekciji Šotrinog filma o Lazi Kostiću! (BRATE)
Foto: Promo

Santa marija della zdravko

MIRNO LI SPAVAŠ, BOLIVUDE? Bili smo na projekciji Šotrinog filma o Lazi Kostiću! (BRATE)

Zdravko, šteta što si mator, kakvu karijeru si mogao da napraviš u Indiji pre pola veka!
Objavljeno: 13:03h

- Tamara, ti samo čkilji i pokaži te gornje zube - mora da je rekao Zdravko Šotra mladoj Tamari Aleksić kad su snimali prvu scenu u filmu "Serbian history by Zdravko Shotra part 6", poznatom i kao "Santa Maria della Salute".

Bogo moj, da iskoristimo frazu iz doba Laze Kostića, kako ga je samo Tamara poslušala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jer osim čkiljenja, pokazivanja gornjih zuba u krupnom planu i maltretmana Vojina Ćetkovića, od nje nismo ništa drugo videli u ovom filmu.

To ti je ono kad mlad reditelj gleda Bergmana i ono što je on radio s Liv Ulman, pa hoće i on to isto, 50 godina kasnije, samo srbski.

foto: promo

Tamara? Ok, videli smo jednu generalnu nemogućnost da odglumi bilo šta. Sad, da l` je to zbog nje ili zbog Šotre, videćemo u nastavku njene karijere.

Moj novac ipak ide na to da je čeka sudbina jedne Marije Karan, Mirke Vasiljević, Maje Mandžuke, Tijane Kondić i ostalih "mladih diva srpskog glumišta" koje su se jednom-dvaput pojavile kao seksualni inventar u nekom srpskom filmu, cela nacija je rekla "joj, kako je slatka", i to je to, što se tiče filma.

Što se tiče medija, sad sledi serija intervjua gde će da se ispostavi kako nije samo slatka, nego je i lepa i obrazovana, i da navija za Zvezdu, i serija pojavljivanja u talk-show emisijama, paparaco snimcima s nekim kolegom ili sportistom. Pa onda dobra udaja.

ŠOTRA PO KAZNI: Urednik me poslao da gledam novi srpski film. Kako mi je bilo? Ne pitajte! (VIDEO) (FOTO)

A što se tiče filma, ulazimo u period "tražimo sledeću slatku devojčicu koja će da čkilji i bude simpatična" i da bude fikus u krupnom planu "s onim okicama joj kako je slatka mica..."

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.