Otišla trećina EXIT kapaciteta: Ulaznice zgrabilo 17.000 najbržih fanova! (FOTO)
Foto: Promo

love

Otišla trećina EXIT kapaciteta: Ulaznice zgrabilo 17.000 najbržih fanova! (FOTO)

Uz zvuke Kose pokrenuto Leto ljubavi
Objavljeno: 16:06h

U centru Novog Sada danas je i zvanično pokrenuto EXIT Leto ljubavi 2017! Danas, tačno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za EXIT, a za manje od dva sata širom planete putem onlajn prodaje planulo je prvih 17.000 ulaznica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Time je ne samo oboren prošlogodišnji rekord, već i dostignuta prva trećina dnevnog kapaciteta! Istovremeno, na glavni gradski trg izašla je grupa mladih sa transparentima mira i ljubavi, deleći cveće zatečenim sugrađanima.

foto: promo

Nezaobilazan je bio i kombi EXIT Avanture, obojen u duhu izvornog Leta ljubavi iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, te društvenu, rasnu i polnu ravopravnost. Iz kombija su se mogle čuti Lenonova "Give Peace a Chance" ili Dilanova "Times They Are A Changing" dok se povorka mladih kretala prema "Pariskom magazinu", gde se već od ranih jutarnjih časova okupio veliki broj fanova u redu za prve EXIT ulaznice, koji se prostirao skroz do glavnog ulaza u ovaj tržni centar! Njima su mladi glumci i pevači novosadske Akademije umetnosti izveli scenu iz filma "Kosa" i otpevali uz ples numere "Aquarius" i "I Got Life", nakon čega je usledila žurka uz miks stare i nove muzike!

foto: promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.