Poznata satnica koncerta MARKY RAMONEa! (FOTO)
Foto: promo

pankeraj

Poznata satnica koncerta MARKY RAMONEa! (FOTO)

Pank spektakl u Mikser Housu
Objavljeno: 16:12h

Nekadašnji bubnjar čuvenog američkog pank sastava Ramones, Marky Ramone, sa svojim bendom ,"Marky Ramone’s Blitzkrieg" održaćekoncert 08. decembra u Mikser House-u u 21h.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon sjajnog nastupa na Exit festivalu 2008. godine i dva rasprodata koncerta u SKC-u, Marky Ramone dolazi da proveri koliko se domaća publika seća najznačajnijeg punk-rock benda svih vremena "Ramones".

Dobitnik Grammy nagrade za životno delo, Marky Ramone, povodom 40 godina od izlaska kultne ploče "Ramones", Beograd će podsetiti na himne mnogih generacija, koje sada već spadaju u klasike svetske muzike i na snagu koju i danas nose - "I wanna be sedated", "Pet Semetary", "Blitzkrieg Bop", "Sheena is a punkrocker" "Rock n roll highschool" i mnoge druge.

foto: promo

Marky je počeo da svira bubnjeve 1971 u hard rok grupi Dust, a kao član originalne postave Ramones svirao je 15 godina, koju su još činili legende Johnny, Joey i DeeDee.

foto: promo

U oktobru 2001, Marky je dobio MTV nagradu za životno delo, a nagradu mu je uručio Bono Vox iz grupe U2, a naredne godine je primljen u Rokenrol kuću slavnih u New York-u.

Satnica:

21h – otvaranje vrata

21- 22:30h - DEE JAY MINYA RAMONE

22:30h – Marky Ramone

Redovna cena ulaznice iznosi 1.590 dinara, dok će na ulazu u Mikser House, ukoliko ih ostane, koštati 2.000 dinara. Takođe, ograničeni kontigent od 100 ulaznica za vip galeriju dostupan je u pretprodaji po ceni od 2000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.