Sad su i satanisti napali Đanija zbog Exita! Njegov veličanstven glas budi i samog Isusa Hrista!
Foto: picjoiner

BOG NA NEBU,ĐANI NA ZEMLJI

Sad su i satanisti napali Đanija zbog Exita! Njegov veličanstven glas budi i samog Isusa Hrista!

Od Velikog Đanija i njegovog glasa koji mu je sam Bog podario strahuju mnogi..
Objavljeno:

Veliki broj ljudi poslednjih nedelja urgirao je da pevačRadiša Trajković poznatiji kao Đani nastupi na predstojećem festivalu “Exit” koji se tradicionalno održava na Petrovaradinskoj tvrđavi. Međutim, organizatori ovog festivala, koji su u bliskim vezama sa hrvatskom satanističkom organizacijom ipak ne žele da se to dogodi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, naša redakcija otkrila je da je satanistička organizacija “HSP” iz Zagreba zabranila organizatorima “Exit”-a da ugoste narodnog pevača jer strahuju da bi izvođenje njegovih pesama na Tvrđavi moglo da izazove natprirodna dejstva za srpski narod.

foto: prentscreen, facebook

Satanisti iz “HSP”-a se plaše propasti njihove nacije, jer je u jednom Biblijskom proročanstu napisano sledeće: “Narod se sakupljao, narod se sakuplja, narod će se sakupljati. Ali, samo jedan čovek probudiće dobročinstvo na području Vojvodine, u korist naroda koji živi na tom području. Njega će taj narod odrediti u prvim godinama XXI veka”. Ovo je proročanstvo doslovce istražila ugledna evropska i svetska proročica Klara Barata, koja nikada u svojoj zavidnoj vidovnjačkoj karijeri nije omanula u onome što je rekla Klara Barata, koja nikada nije omanula u svojoj vidovnjačkoj karijeri..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.