Oglasio se i Exit: Evo kako posetioci mogu da refundiraju novčana sredstva!
Foto: Promo/Exit

samo polako sve je ok

Oglasio se i Exit: Evo kako posetioci mogu da refundiraju novčana sredstva!

Kao i prethodnih godina omogućen je dodatni rok od 45 dana
Objavljeno:

Povodom netačnih informacija objavljenih u pojedinim medijima, da posetioci festivala nisu u mogućnosti da povrate neutrošena sredstva sa festivalske platne kartice, te da su bili primorani da otvore račun u pojedinim bankama da bi sredstva povratili, želimo da obavestimo javnost da se radi o potpunoj neistini, te da predstavimo tačne informacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istina je da EXIT ima najbolju politiku refundacije novca među svim evropskim festivalima, jer omogućuje refundaciju čak 45 dana nakon završetka festivala, dok na gotovo svim evropskim festivalima poslednji dan festivala je ujedno i poslednji dan refundacije.

Jelen Top 10 Mina: Tražili smo domaći RnR na Exitu i našli smo opasnu adrenalinsku injekciju!

Refundacija neutrošenog novca na Exitu bila je moguća sve vreme trajanja festivala, kao i 2 dana nakon festivala, na uplatnim i isplatnim mestima festivala i to bez otvaranja računa u OTP banci, sve do 12. jula dok su ta uplatna i isplatna mesta radila, o čemu su posetioci intenzivno obaveštavani putem svih kanala komunikacije EXIT festivala.

Nakon istega i tog roka, banka je omogućila dodatni rok od tri dana za registraciju i refundaciju sredstava, dok je EXIT festival, kao i prethodne tri godine, omogućio dodatni rok od čak 45 dana, u kome svaki posetilac i dalje može da refundira svoj novac, jednostavnom i besplatnom procedurom, bez obaveze otvaranja računa u banci.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.