Budva će goreti: Sutra počinje veliki spektakl na Jazu (FOTO)
Foto: Promo/Exit

OVO SE NE PROPUŠTA

Budva će goreti: Sutra počinje veliki spektakl na Jazu (FOTO)

Više od 20.000 turista iz preko 50 zemalja, preko 100 izvođača, uz čak 200 međunarodnih predstavnika medija dolaze u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji će biti održan od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz.
Objavljeno:

Prvi kamperi su već pristigli na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se u četvrtak od 19h, za do sada najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na 7 festivalskih bina i muzičkih zona.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Sve je spremno da ovogodišnji Sea Dance na spektakularan način otvori muzička ikona i jedan od najpopularnijih producenata današnjice - Skrillex.

Koncert koji će se prepričavati još godinama prirediće britanska grupa Hurts, kultni londonski sastav Stereo MCs, belgijska DJ zvezda Lost Frequencies, legendarni tehno mag Jeff Mills, višenagrađivani južnoafrički house DJ Black Coffee, kao i muzička liderka grupe Faithless - Sister Bliss sa DJ setom, ruski DJ duo Filatov & Karas koji je remiksom "Dont be so shy" osvojio svet, te pionir ambijentalne elektronske muzike, Banco de Gaia.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.