Drugi dan kidalica: Evo kako smo proveli petak na Exitu i šta smo sve doživeli na binama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Espreso na đavi

Drugi dan kidalica: Evo kako smo proveli petak na Exitu i šta smo sve doživeli na binama! (FOTO) (VIDEO)

Glavna bina Exita izgledala je kao velika mašina iz koje su u neprekidnom miksu isporučivane specijalne verzije najvećih pop i dens hitova, dok je Maceo Plex oduvao Dane arenu
Objavljeno:

Već druge noći EXIT festivala čak 49.000 posetilaca zajedno sa brojnim izvođačima na Petrovaradinskoj tvrđavi učinili da i petak bude zaista u duhu ovogodišnjeg slogana - magičan!

Potpuna euforija na Exit-u: Đuskanje, haos i genijalan provod (FOTO) (VIDEO)

Titulu prvog među jednakima večeras je očekivano osvojio najveći producent današnjice David Guetta sa audio-vizuelnim spektaklom kakav se retko viđa u životu!

Full fullova: 44.000 ljudi na đavi za najposećeniji četvrtak na Exitu! (FOTO) (VIDEO)

Glavna bina Exita izgledala je kao velika mašina iz koje su u neprekidnom miksu isporučivane specijalne verzije najvećih pop i dens hitova "Hey Mama (ft. Nicky Minaj)", "Titanium", "Who's That Chick (ft. Rihanna), "Love Takes Over", "Without You" i brojne druge koje su horski pevane na prepunoj glavnoj bini!

Robin Šulc i Niki Romero: Evo kakav vas spektakl očekuje trećeg dana Exit-a (FOTO) (VIDEO)

foto: Promo

Francuski hitmejker, koji je pravo sa tvrđave otputovao u Pariz na generalnu probu svog nastupa na završnici Evropskog prvenstva u fudbalu, na kraju zahvalio publici sa rečima "Hvala Exite, uživao sam ovde i pre, ali čini mi se da je ove godine bolje nego ikad!"

foto: Promo

Ovakvoj atmosferi doprineo je doktor fanka George Clinton koji je napravio pravu pravcatu žurku na bini uz ogroman bend čiji tačan broj članova niko nije uspeo da prebroji!

Grupa Parliament-Funkadelic pokazala je zašto ih je Clintonov štiećnik Prince lično uveo u Rokenrol dvorane slavnih zahvaljujući antologijskim pesmama "Give Up the Funk", "One Nation Under a Groove", "Flash Light" i čuvene "Atomic Dog"! X-Bass program na glavnoj bini i sinoć je opravdao svoj status festivala u festivalu, a zvezda večeri bio je londonski hitmejker Wilkinson kojeg je u stopu pratio MC AD-APT.

foto: Promo

U nastavku do ranih jutarnjih časova publiku na nogama su držali Congo Natty i Sarah Farina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.