Počinje ludilo na đavi: Evo ko su glavne face i šta sve treba da znate prvog dana Exita! (FOTO)
Foto: Promo

IDEMOOOOOOO!

Počinje ludilo na đavi: Evo ko su glavne face i šta sve treba da znate prvog dana Exita! (FOTO)

Atmosfera u celom Novom Sadu je odavno podgrejana i Petrovaradin je spreman za novi haos!
Objavljeno:

Danas u 19h biće otvorene kapije Egzit festivala, a svake večeri će, po procenama organizatora, 45-50.000 ljudi iz preko 60 država širom sveta, prolaziti kroz njih da bi pratili nastupe preko 700 izvođača na oko 20 bina i festivalskih zona

Već tradicionalno, publika Exita deli se na koncertnu publiku, koja ide da uživo vidi najaktuelnije svetske bendove, zatim ekipu koja iščekuje lude žurke do jutra na Dance areni, i festivalske avanturiste koje jednostavno vozi ta atmosfera.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

foto: Promo

Kad u četvrtak prođete kapije Exita, do 21 imate fore da procirkulišete Tvrđavom i snimite raspored stejdževa, a onda se nacrtate pred Mejnom - start uz eksplozivni Repetitor ne želite da propustite čak i ako ste ih slušali x puta.

Već od 22.15 su prvi hedlajneri, indi senzacija Bastille, koja je osvojila svet hitovima "Things We Lost in Fire" i "Oblivion", dok Eli Gulding tačno u ponoć brani titulu "prve dame ovogodišnjeg Egzita".

foto: Promo

Nakon toga, dok se rejveri slivaju na Dance arenu, vi požurite u drugom pravcu - na Fusionu vas čekaju Urban & 4 u 2:15h, zatim Zaa predvođen Sanjom Vučić, našom predstavnicom na ovogodišnjoj Evroviziji, a Obojeni program u 5 ujutru daje svoj pečat. Zvezde Explosive bine su kultni američki anti-establišment bend, Anti-Flag koji nastupaju u 00:20h i sidnejski keltski pankeri, The Rumjacks koje možete slušati od 23:10h

foto: Promo

Zvezde prve večeri su Dimitri Vegas i Lajk Majk, Disciples, Džejms Zabiela koji nastupa u 4h i Solomon od 5h...

Na No sleep stage-u možete uživti uz muziku "Klausa" od ponoći, a završiti veče uz DJ-a Fra koji nastupa u pola 7h.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.