Spektakl za pamćenje: Ove godine Exit magija pokriva celu tvrđavu! (FOTO)
Foto: Promo

pravac novi sad!

Spektakl za pamćenje: Ove godine Exit magija pokriva celu tvrđavu! (FOTO)

Pored najvećih muzičkih zvezda današnjice i nekoliko stotina izvođača iz svih muzičkih žanrova koji će od četvrtka uveče do ponedeljka ujutro da pohode Petrovaradinsku tvrđavu, publiku na EXIT festivalu i ove godine očekuju brojni drugi zabavni sadržaji
Objavljeno:

Tu su i novi zanimljivi, interaktivni i edukativni sadržaji kakve ljubitelji novosadskog festivala još nisu videli! Prvi put do sada, EXIT festival predstavlja druženje sa zvezdama, i to pravim, nebeskim, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji: Stargate@NSPlanetarium!

Žurke na EXIT binama Urban Bug, Gaia Experiment Trance i Guarana AS FM! (FOTO)

foto: Promo

Planetarijum na Petrovaradinskoj tvrđavi odavno je Novosađanima poznat kao mesto susreta ljubitelja astronomije, a ove godine svake večeri od 20h do ponoći otvara vrata i za festivalske posetioce iz celog sveta, koji će moći da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom, da upoznaju Sunčev sistem, planete, galaksije, ili čak tamnu materiju! Za pravu EXIT magiju obezbeđene su i specijalne svetlosne dekoracije postavljene širom tvrđave koje će učiniti da festival izgleda još nestvarnije!

Hit festivala biće Zip-Line, dvadesetak sekundi potpune slobode dok se posetioci željni avanture bezbedno spuštaju niz dugačku sajlu sa pogledom na skoro ceo festival i glavnu binu! Idealno za adrenalinsku pauzu između dva koncerta na festivalu, dok društvo navija u podnožju!

foto: Promo

Na Petrovaradinsku tvrđavu po 7. put stiže Jack Daniel’s Experience, festivalskoj publici poznat kao JDX Backstage. Ove godine JDX obećava posebne magične trenutke jer je upravo N°7 poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je već više od veka misteriozna, jer se ne zna šta tačno označava - 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj. Ove godine jedan od najvećih svetskih brendova Jack Daniel’s upravo na EXIT festivalu proslaviće 150 godina postojanja!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.