Maceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ludilo u najavi!

Maceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene! (FOTO) (VIDEO)

Najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. jula, da kompletira ovogodišnje, superzvezdano izdanje mts Dance Arene!
Objavljeno: 16:07h

Teksašanin kubanskog porekla sa trajnim prebivalištem u Barseloni, na Petrovaradinsku tvrđavu se vraća na vrhuncu karijere, nakon niza kolosalnih izdanja koja su redefinisala savremenu elektronsku muziku! Rok spektakl Partibrejkersa na Tašu! Nova epizoda JT10 Minuta je pred vama! (VIDEO)

foto: Promo
Numere kao što su "Going Back", te serija famoznih "Conjure" singlova ili ultimativni hit "Solar Detroit" prethode novom, dugo očekivanom studijskom albumu najavljenom za ovu godinu.Producent sa bogatom karijerom i pod drugim imenom Maetrik, jedinstven je i po tome što njegovu muziku koriste i objavljuju redom vodeće izdavačke kuće "MINUS", "Kompakt", "Drumcode", ali i njegova lična "Ellum" etiketa. Poslednjih godina Maceo Plex predvodi programe svih najvećih festivala, a ovog leta pokrenuo je i serijal novih hit žurki na Ibici pod nazivom "Mosaic" sa gostima kao što su Maya Jane Coles, Daniel Avery, Steffi ili meksički maestro Rebolledo, zvezda ovogodišnje No Sleep Novi Sad bine.
foto: Promo

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.