EXIT na DEV9T: Die Antwoord uz glasove 7.000 fanova oterali kišu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

razvalili stejdž!

EXIT na DEV9T: Die Antwoord uz glasove 7.000 fanova oterali kišu! (FOTO) (VIDEO)

Južnoafrička rep-rejv senzacija Die Antwoord pokrenula je hiljade fanova u staroj beogradskoj Ciglani gde je sinoć održan specijalni koncert zagrevanja za EXIT u okviru umetničke kolonije DEV9T
Objavljeno: 14:40h

U okruženju brojnih uzbudljivih instalacija i neprestanog stvaralaštva iz devet umetničkih oblasti, popularni tandem koji čine Jolandi i Nindža, u pratnji DJ Hi-Teka, isporučili su sirovu energiju kakva se retko viđa na koncertima! Kad vam dođe žuta minuta: Jedino Ukus pobede može da pomogne (VIDEO)

foto: Promo
Ni kiša nije mogla da obuzda sastav koji se pojavio se na bini u žutim trenerkama i bez uvodnih reči započeo spektakl koji će trajati narednih sat i po vremena. EXIT na DEV9T specijal otvorila je „Chanting Monks“ DJ Hi-Teka i već na samom početku bilo je jasno da publiku čeka nezaboravan koncert. Posle izvođenja „Fok Julle Naaiers“, Nindži je trebalo još izvođenje pesme „Wat Kyk Ju“ da bude dovoljno zagrejan za skidanje i da u publici podigne temperaturu i tenziju koja će trajati do kraja koncerta. Kao predgrupa bendu iz Južne Afrike, nastupio je beogradski reper Arafat čija je DJ podrška bio Bojan Vukmirović. Oni su predstavili projekat u nastajanju, Omladina voli rejvove, na koji je publika odreagovala sjajno, iako su neke pesme izvodili premijerno.

nakon koje su se na zahtev mokre, ali nezasite publike vratili i "zakucali" uz svoju čuvenu himnu „Enter the Ninja“! EXIT na DEV9T bila je savršena uvertira u ovogodišnji koncert grupe The Prodigy na predstojećem Exitu, a to je svakako i izložbu slika jednog od frontmena ove grupe, Maxima Rijalitija, koja se može videti u staroj beogradskoj Ciglani svakog dana do kraja festivala Dev9t 18. juna.
Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C,Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.