No sleep Barselona: Promo žurka Exit festivala u španskoj metropoli! (VIDEO)
Foto: Promo

nsns u španiji

No sleep Barselona: Promo žurka Exit festivala u španskoj metropoli! (VIDEO)

U petak, 20. maja, u pozorišnoj Sali Apolo u Barseloni održaće se promocija ovogodišnjeg programa No Sleep Novi Sad bine
Objavljeno:

Nitsa, jedan od najlepših klubova Evrope, smešten u legendarnoj, pozorišnoj Sali Apolo u Barseloni, u petak 20. maja promovisaće ovogodišnji program No Sleep Novi Sad bine na EXIT festivalu! Biće to velika No Sleep Barcelona žurka u jednom od vodećih evropskih klubova, sa tradicijom od preko tri decenije, a nastupaju američki producent DeepChord, legenda Barselone DJ Fra i sve popularniji španski DJ Angel Molina. Čast da ima centralni set večeri i brani boje No Sleep bine imaće jedna od naših vodećih međunarodnih DJ zvezda, Tijana T! Nitsa Barcelona ove godine dolazi i na EXIT u četvrtak 7. jula na No Sleep Novi Sad binu, a zvuk grada koji ne spava na Petrovaradinsku tvrđavu doneće kombinovani tim u sastavu Rebolledo, The Hacker, DJ Fra, Tijana T i Klaus! Njegov ljubavni život smo svi pratili: Evo kako danas izgleda Budimir Trajković! (FOTO)

Exita i Primavera Sound festivala, koji su osnovali i vode upravo ljudi iz kluba Nitsa! Resident Advisora smatraju Nitsu za apsolutni dragulj među evropskim klubovima
nastupaju u ovom klubu svakako se izdvajaju Nicolas Jaar, Hot Chip, Dixon, Jeff Mills, Miss Kittin & The Hacker, Rebolledo, John Talabot, Jackmaster i brojni drugi. Espreso na MTV! Koja najavljuje mnogo buke na koncertu Discipline u bašti SKC-a! (VIDEO) o Sleep Novi Sad bine predstaviće četiri noći u znaku nekih od vodećih "underground" klubova Evrope. najuzbudljiviji austrijski klub Grelle Forelle iz Beča i kultni domaći klub Drugstore iz Beograda.
foto: Promo
petak i subotu i 2.490 dinara za poslednji dan Exit festivala, nedelju! Ulaznice će u petak biti dostupne i u prodajnoj mreži Gigs Tix u ostalim gradovima Srbije, kao i online, putem sajta Gigstix. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara.
koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.