Njen dizajn stikera Moja Exit Avantura je najbolji! (FOTO)

Exit i Viber predstavljaju

Njen dizajn stikera Moja Exit Avantura je najbolji! (FOTO)

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” bio je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti
Objavljeno: 13:20h
Još četiri kreativna rada posebno su nagrađena od strane žirija – od autorki Milene Bragine (Moskva, Rusija), Sofije Jovandić (Beograd, Srbija), Aleksandre Kiževske (Novi Bečej, Srbija) i Vanje Todorić (Novi Sad, Srbija) - za koje će one dobiti po USD $500 dolara. Sve navedene umetnice će biti nagrađene ulaznicama za Exit Avanturu, dok će pobednica konkursa biti pozvana da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima - uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.
Sajsi MC: Top 10 pesama za vođenje ljubavi
Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber - jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, danas su predstavili pobedničko rešenje i četiri posebno nagrađena rada zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera – “Moja Exit Avantura”. Istorijski koncert: Pola miliona Kubanaca đuskalo sa Stonsima u Havani (FOTO) (VIDEO)
Kreativni rad autorke Tanje Zajceve iz Moskve (Rusija) izabran je od strane zvaničnog žirija za pobedničko rešenje, za koje će ona dobiti nagradu u iznosu od USD $3.000 dolara - i koji će biti pretvoren u stiker paket na Viberu – uskoro spreman za preuzimanje od strane njegovih korisnika. Bubanj, bas, gitara i gas: Gordan Kičić otkriva omiljenih 10 pesama za road trip! (VIDEO)
u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje je bilo nadgledano od strane organizacije “Talenthouse”, koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.