Ovo je najjače izdanje Dance Arene do sada - Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since 82! (FOTO)

ŽURKA DO ZORE

Ovo je najjače izdanje Dance Arene do sada - Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since 82! (FOTO)

Richie Hawtin, jedan od najvećih elektronskih umetnika svih vremena nastupiće na mts Dance Areni u nedelju, 10. jula na EXIT festivalu
Objavljeno: 15:24h

Biće to globalna premijera Ričijevog potpuno novog, revolucionarnog nastupa uživo, koji će se održati ekskluzivno na Exitu. Tehno ikona i revolucionar, zaslužan za popularizaciju elektronske muzike i brojne tehnološke inovacije, sarađuje sa produkcijskim timom EXIT festivala još od oktobra prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima, koji će biti objavljeni naknadno na globalnom nivou. Bubanj, bas, gitara i gas: Gordan Kičić otkriva omiljenih 10 pesama za road trip! (VIDEO)

Promo
Njegova redovna ENTER žurka na Ibici, jedna je od tri najpopularnije, uz još dvojicu zvezda ovogodišnje Dance Arene, Solomuna i Marca Carolu! Na svetski famoznu mts Dance Arenu svoj dolazak 9. jula je potvrdila i britanska DJ senzacija Hot Since 82, dok je listu izvođača za petak 8. jula pojačao i jedan od pet prvoplasiranih na Resident Advisor listi, škotski DJ i producent Jackmaster. Novu generaciju popularnih producenata predstavljaće i londonski tandem MANT! Pobednik je poznat! Evo ko je na vrhu nove Jelen Top 10 liste! (VIDEO)
Promo
Richie Hawtin je ključna ličnost moderne elektronske muzike, istinski inovator i pokretač jedne od centralnih tehno etiketa Minus, ali i kultne Plus 8. Hawtin je 2014. godine, obnovio čuveni alter-ego Plastikman i objavio novi album „EX“, ujedno i prvo izdanje od 2003. godine. Istinski revolucionar, Hawtin je zaslužan za popularizaciju tehno muzike, kao i za razvoj današnjih tehnoloških alata koje koriste vodeće DJ zvezde, a nedavno je sa kompanijom "Allen & Heath" kreirao novi mikser za koji mnogi tvrde da će izazvati novu revoluciju na DJ sceni.
Dance Arena polako kompletira internacionalni program za verovatno i svoje najjače izdanje, a svoje najbolje setove od 7. do 10. jula potvrdili su današnji lideri svetske elektronske scene: Dave Clarke, Dimitri Vegas&Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt i Solomun. Uskoro će biti objavljena i nova internacionalna i regionalna iznenađenja, a fanove očekuje i ovogodišnja lista rezidenata mts Dance Arene. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.