Tehno majstori stižu na Exit: Marco Carola i Dave Clarke na Petrovaradinu! (VIDEO)

techno all stars

Tehno majstori stižu na Exit: Marco Carola i Dave Clarke na Petrovaradinu! (VIDEO)

Dance Arena je za ovogodišnji Exit spremila opak program! Do sada već najavljenim muzičarima će se pridružiti još dva velika imena Carola i Dave Clarke
Objavljeno:

Globalni ambasador tehno muzike Marco Carola, nastupiće na EXIT Dance Areni poslednje večeri festivala, u nedelju, 10. jula! Carola se vraća se na Petrovaradinsku tvrđavu posle pet godina od prošlog, već legendarnog seta kojim je oduševio publiku na Areni uz prve zrake jutarnjeg sunca. Napolitanski maestro poznat je po impresivnoj veštini za miks pultom i tehnikom rada na tri gramofona, a posle blistave dvodecenijske karijere danas važi za jednog od najtraženijih elektronskih izvođača na svetu. Caroli će se iste noći na Exitu pridužiti i "tehno baron" Dave Clarke, jedan od najvećih inovatora i majstora miksa među svetskim liderima elektronske muzike. Engleski virtuoz Arenu je pohodio pre čak deset godina, a mnogi i dalje pamte njegov jutarnji set i "Star Wars" temu umiksovanu na furiozni tehno! 8 pesama koje su popularnije od filmova u kojima su se čule! (VIDEO) (GIF)

Marco Carola je predvodio etikete Design Music, Zenit, Question, One Thousands i Do.Mi.No, paralelno objavljujući muziku na nekim od najboljih svetskih izdavačkih kuća - Minus, Plus 8, 2M i Primate. Nakon pet albuma koji su naišli na odlične reakcije kritike i fanova, uključujući i njegov poslednji “Play it Loud”, Marco je zaslužan i za niz epohalnih kompilacija, kao što je njegov miks za londonski klub Fabric. Nastala iz potrebe da Carola proširi svoj muzički svet i stvori dom za dolazeće, talentovane i inspirisane umetnike, izdavačka kuća "Music On" danas je ujedno i sinonim za jednu od najposećenijih klupskih noći na Ibici. I oni slušaju sve i svašta: Na koje pesme otkidaju zvezde svetskog sporta! (VIDEO)

pankera i anarhistu na svetskoj tehno sceni, Clarke je bio izbor remiksera za mnoge izvođače kao što su Depeche Mode, Leftfield, Chicks On Speed, The Chemical Brothers
Inspiracija u talasima: 25 naših najlepših pesama o rekama (VIDEO) (FOTO)
počela za sve one koji su četvorodnevnu ulaznicu za EXIT kupili do 14. 01. Sea Dance
Top 10 najglupljih narodnjaka! Tu su JK i Vendi, ali pravi hit su oni koje ne znate! (VIDEO) Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Hurts, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, Tommy Four Seven i brojni drugi.
Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara
fanovi imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu ulaznica ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.