Zvezde stižu: Hurts potvrdio nastup na Sea Dance festivalu (VIDEO)

ludilo u najavi

Zvezde stižu: Hurts potvrdio nastup na Sea Dance festivalu (VIDEO)

Popularna britanska grupa "Hurts" nastupiće 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala u okviru svetske turneje za novi album "Surrender"
Objavljeno:

Svetska koncertna atrakcija, popularna britanska grupa Hurts nastupiće 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala, u okviru velike svetske turneje za novi album "Surrender"! O vrtoglavom uspehu mančesterskog benda koji predvodi autorski duo Theo Hutchcraft i Adam Anderson, najbolje govore milioni prodatih albuma i singlova, te rasprodate turneje širom sveta. Ove godine predvode program vodećih evropskih i svetskih festivala, a nakon što su raspametili publiku Exita 2014. godine, ovog puta su izrazili želju da nastupe upravo na Sea Dance festivalu, na prelepoj plaži Jaz! Pod otvorenim zvezdanim nebom, na obali Jadrana, publika će uživo čuti i nove hit singlove "Some Kind of Heaven" i "Lights", a horski će pevati refrene festivalskih himni "Stay", "Miracle" "Illuminated", "Sunday" i jedne od najvećih pesama decenije "Wonderful Life". Hurts su u međuvremenu sarađivali sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Calvin Harris i Kylie Minogue, čiji su jedan od omiljenih bendova. Nastupali su na najvećim svetskim festivalima, među kojima i više puta na Glastonberiju, čija publika ih je nagradila titulom benda sa Najboljim nastupom uživo, i to ispred grupa Radiohead, U2 i Coldplay! Vi nou ingliš, vir džast pritending! Najurnebesniji domaći prevodi imena stranih filmova! (VIDEO)

koji stoji iza hit singlova izvođača kao što su Adele, Usher, Haim, Vampire Weekend, Major Lazer i drugi album
studio u kojem su snimali David Bowie, Stonsi ili Igi Pop. Uz Damba smo svi plakali kao deca, ali zbog ovog ćemo ga mrzeti! (FOTO)
dostižu već sa albumom prevencem "Happiness"
za vodeći singl sa albuma, "Wonderful Life" koji je svojevrsna autobografija članova benda snimili su novi spot za pesmu na Ibici singl Maslina je oliva, sunce mene poliva! Urnebesne ilustracije Bajaginih nebuloznih rima!
Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.