Frontmen benda Hurts u krevetu sa Šeron Stoun!
Foto: Promo

zamislite taj ugođaj...

Frontmen benda Hurts u krevetu sa Šeron Stoun!

Kad vas Šeron Stoun pozove da sa njom snimate film, i to seksi scene, to se ne odbija!

Objavljeno:

Upravo takvu ponudu je dobio pevač headlinera Sea Star Festivala, Hurts, Teo Hučkraft koji se sa čuvenom glumicom pojavljuje u filmu “All I Wish”, a zajedno su snimili i nekoliko pesama.

Teo i Šeron su se upoznali slučajno, na jednoj žurki u Los Anđelesu i odmah su “kliknuli”.

- Proveli smo maltene celu noć razgovarajući. Pričali smo o muzici sve vreme a ona je veoma zainteresovana za muziku pa mi je i otkrila da piše stihove. Tada sam seo za klavir i odsvirao neke njene pesme – ispričao je frontmen Hurtsa.

Posle toga njih dvoje su postali prijatelji, ali nastavili su i da rade zajedno na pesmama, a tokom jedne od sesija pridružio im se i reditelj novog Šeroninog filma “All I Wish” i ponudio je Teu manju ulogu.

- Igram njenog ljubavnika. Stvari prilično brzo eskaliraju u tom scenariju. Dobio sam priliku da provedem dan u krevetu sa Šeron – ispričao je on kroz osmeh i objasnio da igra momka kog Šeron upoznaje preko "speed datinga".

- Snimali smo ljubavnu scenu. Bili smo goli u krevetu! Ali, bilo je zabavno jer smo prijatelji i svi su bili vrlo fini na setu. Ona je jedna divna žena. Sjajna je, i više nego što možete da zamislite. Ona je legenda – rekao je Teo.

Sastav Hurts, poznat po neverovatnoj energiji tokom nastupa i sjajnoj komunikaciji sa publikom, nastupiće na predstojećem Sea Star festivalu koji će biti održan od 24. do 27. maja u magičnoj laguni letovališta Stella Maris u Umagu, a njima će se pridružiti poznate svetske, regionalne i domaće izvođače kao što su Robin Shulz, Disciples, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Dječaci, Krešo Bengalka i mnogi drugi.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Marko Kon u obračunu s tviterašima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.