Bili smo u EXITOVOM kampu: Da nam je neko rekao šta ćemo tamo zateći rekli bismo mu da je lud! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Exit 2017

Bili smo u EXITOVOM kampu: Da nam je neko rekao šta ćemo tamo zateći rekli bismo mu da je lud! (VIDEO)

Pre dva dana, a zvanično juče, je počeo, kako je najavljivano, a ispostavilo se kao tačno - najbolji Exit do sada

Objavljeno:

Mi smo se brže bolje zaputili u kamp kako bismo pozdravili goste iz preko 60 zemalja sveta, i tamo zatekli iznenađujuć prizor.

foto: Printscreen

Očekivano, u kampu je najviše naših komšija iz susednih republika, a ove godine prednjače definitivno Makedonci. Kako su nam kamperi rekli, izuzetno su zadovoljni higijenskim i smeštajnim uslovima, što i nije neki novitet budući, da su oni svake godine na zavidnom nivou, ali ima drugih promena.

foto: Printscreen

Naime, bilo je oko 3 sata popodne kada smo posetili kampere koji su stigli dan ranije kako bi prisustvovali tzv. nultom danu i nastupu trenutno najpopularnijeg rock benda The Killers. Svi su se odmarali u hladovini, neki su spavali, neki tek pristizali, ali malo je bilo onih koji su partijali.

Obično je u kampu najluđi provod, ali očigledno da je ove godine sa Killersima i preko 1000 ultra popularnih izvođača, gotovo neizvodljivo da je i u prepodnevnim časovima luda žurka. Ove godine je izgleda svima bitnije da se dobro odmore i pripreme za sledeće nezaboravno veče, druženje i uživanje u muzici do kasnih jutarnjih sati.

(M.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.