Taman pred večerašnji nastup na Exitu! Liam Gallagher objavio novi spot!
Foto: Promo

u pravi čas

Taman pred večerašnji nastup na Exitu! Liam Gallagher objavio novi spot!

Liam Gallagher je nedavno objavio tizer za drugi singl sa predstojećeg albuma, a sada je fanove obradovao spotom, na vreme pred večerašnji nastup na glavnoj bini Exit festivala!

Objavljeno: 20:30h

Singl "Chinatown" najava je solo albuma "As You Were" koji će Gallagher objaviti 6. oktobra.

Video koji prati pesmu prikazuje nekadašnjeg frontmena Oasisa kako šeta londonskim ulicama, a u jednoj od scena stoji pored ogromnog murala posvećenog žrtvama terorističkog napada u Mančesteru. Liam će večeras biti glavna zvezda na najvećoj bini Exit festivala. Nakon fenomenalnog nastupa sastava The Killers, on izlazi prvi put pred domaću publiku tačno u ponoć, nakon svečanog otvaranja i tradicionalnog vatrometa. Kako je najavljeno, pored novih pesama, na set listi će se naći i najveći hitovi Oasisa a čuveni roker je od juče u Srbiji.

Naime, on je u Beograd došao u sredu, nešto posle 19 sati. Veče je proveo najvećim delom u svojoj hotelskoj sobi, a kako saznajemo, nekoliko najvernijih fanova je uspelo da se susretne sa njim, on je bio veoma srdačan i čak im je potpisao majice i CD-ove!

Večeras nas očekuje još jedna spektakularana noć na Tvrđavi, na zvaničnom prvom danu EXIT festivala! Fantastičnu ceremoniju otvaranja obeležiće govor Nika Vujičića i predstavnika Standing Rock pokreta koji će sa Glavne bine Exita, svetskim liderima poslati poruku da ujedine napore i zaustave dalje uništavanje prirode od koje svi živimo.

Za nastavak nezaboravne večeri, pobrinuće se neponovljivi Liam Galager, a pre njega nastupaju tvorci indie roka, The Jesus and Mary Chain! Nakon nastupa rok ikona, festivalski Mejn transformisaće se u epicentar sjajne elektronske žurke, zahvaljujući mladim senzacijama Lost Frequencies i Alan Walkeru!

"Hodočašnike" na Areni dočekaće tehno mag Paul Kalkbrenner, ali i trenutni gospodar "live" nastupa Recondite! Osim njih, Arenom će odzvanjati setovi još jednog "live" tandema Booka Shade i rezidenta Dance Arene Marka Nastića!

Za mnoge omiljena, Fusion bina, prvog dana predstaviće fantastična imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene. Ljubitelje festivala razmrdaće uvek energični Elemental, dok će tvrde rifove i legendarne tekstove doneti čuveni Bjesovi! Čast Harlema braniće Princess Nokia, neverovatna reperka koja je vladala underground scenom, a sada gospodari žurkama,

zahvaljujući svojim sjajnim numerama. Postavu prvog dana Fusion bine popuniće, između ostalog, odlična imena među kojima su i naša amerikana nada Ana Ćurčin I kultni Pips, Chips & Videoclips!

Ljubitelji tvrdog zvuka i rifova zagarantovano će imati nezaboravan provod na Explosive bini uz gigante pagan metal scene Arkonu, kultne industrial dark metalce Samael, kao i uz latin core senzaciju Thell Bario! Dnevne ulaznice za četvrtak dostupne su na kapijama festivala po ceni od

3.500 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.