EKSKLUZIVNI PAPARACO! KONTROVERZNI LIJAM GALAGER STIGAO U BEOGRAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Car

EKSKLUZIVNI PAPARACO! KONTROVERZNI LIJAM GALAGER STIGAO U BEOGRAD! (VIDEO)

Osnivač i pevač britanske grupe Oasis, kontroverzni Lijam Galager, otvoriće predstojeći EXIT festival u četvrtak, 6. jula

Objavljeno:

Jedna od najvećih rok ikona Liam Galager upravo je stigao u Beograd, a ekipu Espresa i sve naše čitaoce pozdravio je na sebi svojstven način.

Liam Gallagher najpoznatiji je po radu u grupi Oasis u četvrtak 6. jula će

na Petrovaradinu otvoriti Exit. Posetioci najboljeg evropskog festivala imaće priliku učestvuju u spektaklu koji će za njih prirediti jedno od najzvučnijih imena ovogodišnje Exit avanture.

Pogledajte video:

Pored svevremenskih hitova Oasisa, publici će predstaviti i svoj prvi solo album, koji su mediji već proglasili jednim od najiščekivanijih u 2017. Otkako je stupio na scenu ovaj umetnik je prostor oko sebe ispunjavao ne samo odličnim zvukom, nego i stalnim skandalima, incidentnim ponašanjem, ali i britkim, otvorenim rokerskim stavom.

foto: Promo

Iako često opisivan kao arogantan i bahat, Liam je neosporno čovek velikog srca, inteligencije i autentičnog talenta. Nekada previše iskreni rokerski stav kod njega isplivava brutalno otvoreno i strastveno, i Lijama Galagera možete voleti ili mrzeti, ali ova ikona rokenrol muzike dolazi na naš EXIT da silinom svoje muzike digne u vazduh nejednaka mišljenja i da vas istovremenom drskošću i suptilnošću divlje provoza i pokaže šta je pravi rokenrol.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.