KILERSI IZVODE NOVI SINGL NA EXITU: Prvi put u Srbiji pevaju pesmu The man
Foto: Promo

biće to pravi spektakl

KILERSI IZVODE NOVI SINGL NA EXITU: Prvi put u Srbiji pevaju pesmu The man

„Ljubitelji muzike, radujte se! Snimili smo spot za The Man“ – stoji na Tviter nalogu Kilersa, uz sveže objavljen video za ovu numeru

Objavljeno: 13:28h

Kao što se dalo naslutiti iz prethodno objavljenog trejlera, spot prati pevača grupe Brandona Flowersa u klasičnom okruženju Las Vegasa, od kockarnica, preko velikih bulevara, kako se priprema za šou uz go-go plesačice, sve do pustinjskih bespuća Nevade. I baš kao što biva u gradu greha – od sjaja do očaja!

Inače, novi singl su izveli na svojim skorašnjim nastupima u okviru letnje turneje, u sklopu koje će naredne srede, 5. jula, prvi put pevati i u Srbiji. Biće to koncertni spektakl za otvaranje ovogodišnjeg Exit festivala. Kilersi su nedavno imali nastup iznenađenja na najvećem britanskom festivalu Glastonbury.

Njima će se na otvaranju Exit festivala, u sredu, 5. jula, pridružiti i Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, a među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun i Dixon, Nina Kraviz, Jesus and Mary Chain, Rag'n'Bone Man, Hardwell, Jake Bugg, The Damned, Princess Nokia, Red Axes i još stotine drugih.

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama nestaju pre roka!

Aktuelne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih 1.490 dinara tu su petodnevne ulaznice sa spektakularnim koncertom Kilersa u sredu 5. jula, a iste noći uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na Guarana No Sleep festival.

Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.990 za petak (7. jul), 3.590 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.