EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak! (FOTO)
Foto: Promo

nova iznenađenja

EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak! (FOTO)

Ovogodišnji zvezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači sa dva nova hedlajnera! Superpopularni američki pevač Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu!
Objavljeno:

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Róisín Murphy koja u nedelju dolazi naEXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine! Pevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom.

Ono što Derula izdvaja od većine ostalih zvezda je što on i piše svoje hitove, a na početku karijere svoj autorski talenat pozajmljivao je i drugim zvezdama. Njegove samostalne turneje izgradile su Derulov današnji prvoklasan šou nastup, a pored nesvakidašnjeg talenta za pisanje i pevanje, Derulo je i vrhunski plesač.

foto: Promo

Zajedno sa Molokom, Róisín Murphy važi za jednu od ključnih figura muzičke scene kasnih 90-ih, uz neprikosnovene hitove i sada već muzičke klasike „The Time is Now“, „Sing it Back“ i „Forever More“. Brojni mediji složni su u oceni jedinstvene pozicije koju Róisín Murphy uživa na svetskoj sceni, pa se često mogu pročitati napisi kao što je "art-pop kraljica avangarde" ili "modna ikona".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.