LUDILO U NAJAVI: Hit godine na Main Stage-u! Najveći DJ tandem do sada u Areni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Exit 2017

LUDILO U NAJAVI: Hit godine na Main Stage-u! Najveći DJ tandem do sada u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice za festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara su već u prodaji se širom Srbije, a od danas se mogu kupiti i VIP Gold ulaznice za ceo festival
Objavljeno: 15:45h

Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man dolazi na glavnu binu Exita u nedelju, 9. jula! Svetske top liste i publiku je osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Već je osvojio ovogodišnju BRIT nagradu u "Critics' Choice" kategoriji. Rag'n'Bone Man je nominovan i u kategoriji "British Breakthrough Act", a jedan od direktora izdavačke grupe Sony predvideo je da će "Human", najavljen za 10. februar, biti jedan od najprodavanijih albuma u ovoj godini.

Iznikao iz hip-hop scene, bluzmen karakterističnog glasa, Rag'n'Bone Man prepoznatljiv je po svom pirsingu i mnogobrojnim tetovažama, ali i po visini, pa je među prijateljima, a i publikom, poznat kao "nežni džin". Pesma "Human", već broji preko 125 miliona YouTube pregledam, a pre nedelju dana je izbacio i novu numeru "Skin" koja je već beleži prve milione pregleda i pre zvaničnog spota, baš kao i njegov debitanski singl "Lay My Body Down" iz 2014.

Među njegovim fanovima je i veliki Elton John koji ga ovih dana javno hvali, što je pre toga bio slučaj sa Edom Shieranom nakon čega je ubrzo rasprodao prve stadione!

EXIT Dance Arena u petak, 7. jula dočekuje dvojicu neprikosnovenih lidera svetske house scene, Solomuna i Dixona, i to u specijalnom tročasovnom "back2back" setu!

foto: Promo

Dugogodišnji prijatelji Solomun i Dixon nalaze se među pet prvoplasiranih na listi čuvenog magazina Resident Advisor, a Dixon drži rekord sa četiri godine uzastopnom prvom pozicijom. Obojica su i među pet najboljih na drugoj prestižnoj listi, sajta Beatport, s tim što je tu Solomun na tronu! Vlasnici su i dve najuspešnije izdavačke kuće u poslednjih nekoliko godina, Innervisions (Dixon) i Diynamic (Solomun) koje objavljuju antologijske numere savremene elektronske muzike i svojim zvukom privlače najtalentovanije producente kao što su Recondite, Hot Since 82, Âme ili David August.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.