Komunikativni ste? Kreativni? Posvećeni? Možda baš vi zaigrate na jednoj od 29 pozicija u novom Exit timu!
Foto: Exit Promo

tim se širi!

Komunikativni ste? Kreativni? Posvećeni? Možda baš vi zaigrate na jednoj od 29 pozicija u novom Exit timu!

EXIT pokreće veliki konkurs za čak 29 novih poslova iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, turizma, ljudskih resursa, društvene odgovornosti i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja...
Objavljeno: 15:36h

EXIT tim raste i razvija se, a planovi za narednu godinu su najambiciozniji do sad! Pored već dobro poznatih EXIT i Sea Dance festivala, EXIT leto ljubavi 2017 predstaviće i Sea Star u Umagu, te Revolution u Temišvaru, ali i čitav niz žurki, humanitarnih i društvenih projekata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

EXIT već sad radi na kreiranju festivala i događaja koji će tek biti formirani i objavljeni, a za to je potrebno da značajno proširi svoj tim. Upravo iz tog razloga, EXIT pokreće veliki konkurs za čak 29 novih poslova iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, turizma, ljudskih resursa, društvene odgovornosti i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja. EXIT svake godine angažuje na hiljade ljudi iz čitavog regiona, koji učestvuju u izuzetno složenoj realizaciji velikih događaja, a neki od njih rade u EXIT timu i tokom cele godine i povezuju sve te ljude svojim organizacionim sposobnostima.

foto: Promo/Exit

I ovog puta, traže se kandidati koji su pre svega komunikativni, kreativni i posvećeni. Prednost svakako imaju oni koji dobro poznaju i prate EXIT festival, te domaću i svetsku muzičku scenu. Posebno se vrednuju organizacione i društvene veštine uz danas obavezno poznavanje rada na računaru. Za gotovo sve pozicije neophodno je kandidati odlično govore engleski, a za mnoge pozicije posebno je bitno da još bolje govore maternji jezik, uz visoko poznavanje pravopisa i književnog jezika. Zbog velikog broja prijava koje su stizale i na ranijim konkursima, biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor, a opisi svih pozicija kao i online aplikacioni formular dostupni su na ovom linku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.