Evo ko Dikapriju skida devojke: On je najveći zavodnik Exita!!! (FOTO)
Foto: Promo

FACA!

Evo ko Dikapriju skida devojke: On je najveći zavodnik Exita!!! (FOTO)

popularni muzičar se zabavlja sa jednom od najlepših i najtraženijih modela Roksi Horner.
Objavljeno:

Džejk Bag je za kratko vreme postao glas mladih Britanaca, ali i neko kome svi opet zavide na devojci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, popularni muzičar se zabavlja sa jednom od najlepših i najtraženijih modela Roksi Horner.

Za Roksi se pročulo zbog veze sa velikim holivudskim zavodnikom Leonardom Dikaprijem, ali ga je ipak zamenila sa mladom muzičkom zvezdom Džejkom Bagom koji će inače ove godine nastupati na EXIT festivalu.

Njih dvoje su zajedno već nekoliko meseci, ali su krili vezu od medija. Sve se promenilo kada je lepa manekenka, najpoznatija po provokativnim kampanjama za veš, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Snapchat-u.

foto: Promo

I dok se Roksi pre Baga zabavljala sa Dikaprijem, ni muzičar nije sedeo skrštenih ruku. Naime, on je bio u vezi sa još jednim supermodelom Karom Delevinj, a nagađalo se da je ta veza imala veliki uticaj i na njegovu muziku.

- Znam da će svi tumačiti reči novih pesama i reći da su o Kari. Ne kažem ni da jesu ni da nisu, samo su mi dolazile u glavu. Ali, neću da me takvi komentari i drugi ljudi zaustave da pišem ono što želim - poručio je Džejk Bag posle raskida sa popularnom manekenkom.

Džejk Bag nastupiće ovog leta na EXIT festivalu od 6. do 9. jula u Novom Sadu. Pored Exita, posetioce EXIT Leta ljubavi 2017. očekuje i Sea Star festival u Umagu, Revolution festival u Temišvaru i Sea Dance festival na Jazu! Još samo tri dana, do ponedeljka, 30. januara, traje akcija "1 karta = 4 festivala" u kojoj svi kupci ulaznice za EXIT po ceni od 6.490 dinara, na poklon dobijaju i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem sajta exitfest.org od 1. do 15. februara, a više informacija o ulaznicama može se naći na: www.exitfest.org.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.