SAMO DO 15. JANUARA: Sa jednom kartom za EXIT na četiri festivala! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

EXIT Leto ljubavi 2017.

SAMO DO 15. JANUARA: Sa jednom kartom za EXIT na četiri festivala! (FOTO) (VIDEO)

Samo još u narednih 5 dana kupci ulaznica za EXIT dobiće na poklon i ulaznice za tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017: Sea Dance na plaži Jaz u Crnoj Gori, Sea Star u u Umagu i Revolution festival u istorijskom selu kod Temišvara
Objavljeno: 16:39h

Ledeni talas u regionu do 15. januara otopiće EXIT Leto ljubavi, jer do tada traje i najveća praznična akcija otkako postoji EXIT.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Samo do tada, svi kupci ulaznica za EXIT, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017, Sea Dance na predivnoj plaži Jaz u Crnoj Gori, proglašenoj od strane Lonely Planet za najbolju plažu Evrope, Sea Star u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Marris u Umagu i Revolution festival u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji.

foto: Promo

EXIT ulaznice po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 80 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije.

U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 evra. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije EXIT Leta ljubavi, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima.

U ponudi je i veoma ograničen broj paketa za Sea Star i Sea Dance festivale, po ceni već od 49 evra u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smeštaj u apartmanima u okviru Sea Star festivalskog kompleksa već od 9.99 evra za noć po osobi. Više informacija na www.exittrip.org.

Četiri regionalna festivala čine EXIT Leto ljubavi 2017!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.