R.I.P. moj mali brate, moj mali prinče: Kako je Bata Živojinović zaista podneo smrt Gage Nikolića?

Na kraju su mu ipak rekli

R.I.P. moj mali brate, moj mali prinče: Kako je Bata Živojinović zaista podneo smrt Gage Nikolića?

Zbog zdravstevnog stanja u kom se veliki glumac nalazi, svi su strahovali kako će primiti vest o odlasku svog velikog prijatelja. Supruga Lula za Espreso priča kako je sve proteklo
Objavljeno: 15.03.2016. 15:54h
Kad je bio mali, Draganu Nikoliću Bata Živojinović je bio uzor. Njih dvojica su bili momci s Crvenog Krsta. Gaga i njegovi prijatelji su jurili za Batom, pratili ga do pozorišta i nazad do kuće, čak i pokušavali da ga imitiraju.

Kao da je Gaga još tad znao, iako ga još uvek nije poznavao, da će jednog dana postati veliki prijatelji. 

Milena, ti si nam sad i Milena i Dragan: Na ove reči velika Milena Dravić je tiho zajecala
 
U jednom intervjuu Dragan je rekao: 

Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage!

- Bata je bio čovek s kojim smo tada želeli da se identifikujemo, on je u to vreme, nadam se da se neće naljutiti, bio ne samo glumac, nego i "mangaš", pravi mangup, pravi tip koga smo želeli da sledimo. To je Bata Živojinović iz tog vremena. 
 
Kad je i Dragan Nikolić ušao u glumačke vode, njih dvojica su postali jako dobri prijatelji i saradnici. U više navrata su sarađivli na filmovima i serijama, a i obojica su živeli na Crvenom krstu. 

Ovako se BG oprostio od Gage! Viteže naš, da li ima neko ko te nije video samo jednom, a da se nije zaljubio! (FOTO)

- Njih dvojica su bili veliki prijatelji. Bata je uživao u Draganovom društvu. Pa, oni su bili Krstaši! - kaže za Espreso.rs Batina žena Lula. 
 
Po medijima se pisalo da Bata za smrt svog kolege i prijatelja Dragana Nikolića nije odmah saznao. Njegova žena Lula je izjavila kako je bilo strah da mu saopšti da je Dragan preminuo, zbog teškog zdravstvenog stanja u kom se Bata nalazi.

No, čim se pročula vest o Draganovoj smrti, na Batinom Instagram profilu se pojavila fotografija sa srceparajućom porukom kojom se Bata oprostio od svog prijatelja. 

Dan kad je Beograd plakao! Kolone ljudi na Novom groblju, pola grada se oprostilo od Flojda! (FOTO)
   
- Bata Živojinović i Dragan Nikolić u TV seriji "Čardak ni na nebu ni na zemlji". Beograd nikad neće biti isti bez tebe. R.I.P. moj mali brate, moj mali prinče - pisalo je u komentaru uz fotografiju. 

Prvi do kovčega! I Žarko Laušević na sahrani Dragana Nikolića! (FOTO)

Već je poznato da Batin profil na Instagramu ne vodi lično on, već njegova unuka uz njegovu saglasnost. Stoga smo pozvali njegovu ženu Lulu, kako bismo proverili kako je Bata podneo vest o gubitku svog velikog prijatelja. 
 
 

A photo posted by @cali.zvrk on


Lula podseća da su se oni jako voleli, čak su i ona i Milena bile prijateljice. Vest o smrti Dragana Nikolića oboje ih je potresla

Trg za Dragana Nikolića! Srbija se digla na noge, svi slave velikog Gagu!

- Kad je saznao bio je jako tužan. Baš kao i ja. Ni meni ni njemu nije lako palo to što Dragana više nema - kaže Lula i dodaje i da je Bati sad već malo bolje, da je nekako uspeo da prihvati činjenicu da njegovog Gage nema više. 
 
- Bili su veliki prijatelji, ali Bata se sad već dobro drži. Svestan je da je sve to život, a život mora da ide dalje - završava Lula.

(T. Živković) 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media