10 razloga zbog kojih je Brus Li veći car od Čaka Norisa (FOTO) (VIDEO) (GIF)

rođen je na današnji dan

10 razloga zbog kojih je Brus Li veći car od Čaka Norisa (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Dva najpoznatija fajtera samo jednom su se potukli, i to na filmu. Ko je vaš favorit?
Objavljeno: 27.11.2015. 19:07h
Rođeni iste godine u istoj državi, dva svetski poznata i popularna borca, Čak Noris i Brus Li, samo su jednom na bioskopskom platnu ukrstili pesnice. I Brus Li je pobedio!

Šta to povezuje Zoricu Brunclik i Brus Lija? 100 posto niste znali! (FOTO)

Fanovi Čak Norisa veruju da je zbog toga Brus Li preminuo davne 1973. Pojedini čak veruju u to da je Čak tada izgubio samo zbog toga što nije imao bradu!

- Čak Noris je je jednom izgubio tuču zato što nije imao bradu. Godinama kasnije, pustio je svoju bradu i vratio se nazad u prošlost. Jeste li videli Brus Lija? - komentari su Čakovih pristalica. 

10 stvari koje sigurno niste znali o Čaku Norisu! Za početak, zove se Karlos! (FOTO) (GIF)

Zato smo mi rešili da na današnji dan stanemo na Lijevu stranu i navedemo 10 razloga zbog kojih bi on rasturio Čaka Norisa!

1. Iako je Brus mnogo sitniji od Norisa, njegova tehnika i snaga bi bili sasvim dovoljni da razbije gromadu od Norisa.2. Iako je poznat kao najsnažniji čovek na svetu, ne postoji pravi dokaz da je Čak Noris ikad učestvovao u nekoj pravoj tuči. 3. Brus Li skoro nikad nije izgubio u tuči. Zapravo, izgubio je samo jednom - kad je imao 13 godina. I upravo ga je ovaj gubitak naveo da počne da se bavi borilačkim veštinama. 4. Iako ljudi često govore da je Brus Li samo glumac i da nikada nije učestvovao u tučama, on se ipak borio. Ne često, ali se borio. Jednom prilikom je pobedio boksera u školi, a da sam tada o boksu nije ništa znao. Kako ga ne voleti? 10 zanimljivosti o Malom princu koje niste znali (FOTO) (VIDEO)

5. Pored toga što se bavio borilačkim veštinama, Brus Li je bio i plesač. Koliko je pažnje posvećivao borilačkim veštinama, isto toliko je posvećivao i plesu, čak je s 18 godina pobedio na ča-ča-ča takmičenju u Hong Kongu. Tako da, čak i ako ne bi mogao da pobedi Čaka u tuči, sigurno bi mogao da zapleše bolje od njega.6. Brus Li nije bio samo mišićav, bio je i pametan. Studirao je filozofiju na univerzitetu u Vašingtonu. Kad bi se njih dvojica takmičili u filozofiranju, svi znamo ko bi pobedio

Printscreen/ YouTube/ Max Associates


7. Brus Li je poznat po svom "One inch punchu". Trik u ovom pokretu iz kung fua je da se zada težak udarac na razdaljini od samo 15 centimetara. Mislite li da bi Čak mogao da ostane na nogama?

Rođendan kralja boema: 10 činjenica koje niste znali o Tomi Zdravkoviću (FOTO) (VIDEO)

8. Pa čak i da Čakove dlake na grudima apsorbuju ovaj Lijev udarac, pogledajte samo koliko se Li brzo kreće prilikom borbe protiv Čaka. Realno, Li ga je sravnio sa zemljom, bukvalno. 

9. Možda Brus i ne bi baš mogao tako lako da pobedi Čaka u tuči. Ali znamo jednu stvar u kojoj bi zasigurno razbio Čakovu guzicu - stoni tenis! I to s nunčakama umesto reketa!10. Brus Li je toliko neuništiv da je glumio mrtav u svom poslednjem filmu. Bukvalno mrtav. Naime, Brus Li je iznenada preminuo u toku snimanja svog poslednjeg filma "Game of death". Ekipa je odlučila da prepravi scenario tako da Brusov lik glumi svoju sopstvenu smrt kako bi pobegao od mafije. Stoga su oni uzeli snimke Brusove prave sahrane, uključujući i snimke njegovog lica u kovčegu, i ubacili u film. Može li Čak da pobedi to?

(T. Živković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media