POJAVILE SU SE PESMICE O KORONAVIRUSU: Melodije su im baš ZARAZNE (VIDEO)
Pesmice su usmere ka deci, Foto: Youtube printscreen

KREATIVNO

POJAVILE SU SE PESMICE O KORONAVIRUSU: Melodije su im baš ZARAZNE (VIDEO)

Vijetnamski zdravstveni zvaničnici i liričar Khac Hung producirali su animirani muzički video pod nazivom "Ljubomorni koronavirus" zasnovan na K-pop hitu Ghen, pevača Min i Erik

Objavljeno: 15:10h

Zdravstveni zvaničnici u Vijetnamu, Tajlandu i drugim zemljama jugoistočne Azije udružuju se s lokalnim talentima kako bi proizveli saopštenja o javnim uslugama koja zahtevaju pranje ruku, socijalno distanciranje i druge najbolje prakse za borbu protiv smrtonosnog virusa.

Vijetnamski zdravstveni zvaničnici i liričar Khac Hung producirali su animirani muzički video pod nazivom "Ljubomorni koronavirus" zasnovan na K-pop hitu Ghen, pevača Min i Erik.

Nakon što je vijetnamski plesač Kuang Dang koreografirao ples za pesmu, stvorivši još jedan viralni video, počeli su se pojavljivati plesni izazovi na TikTok-u, izuzetno popularnoj kineskoj video platformi.

A u međuvremenu je snimljena i ova pesma, takođe o koronavirusu:

Stručnjaci za zdravstvo i medije slažu se da su platforme za društvene medije efikasan način da se prošire informacije o zaštiti od koronavirusa, posebno mlađim ljudima koji većinu svojih informacija dobijaju na internetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.