SVI SU MU SE SMEJALI, ALI MIŠA VACIĆ ISPAO NAJPAMETNIJI: Iskulirao parlamentarne izbore, a zato otrsio na lokalu!
Ispao najpametniji: Miša Vacić, Foto: Printscreen

SOLIDAN POTEZ

SVI SU MU SE SMEJALI, ALI MIŠA VACIĆ ISPAO NAJPAMETNIJI: Iskulirao parlamentarne izbore, a zato otrsio na lokalu!

Pametna strategija, zar ne?

Objavljeno:

Iako su mnoge političke stranke i pokreti bojkotovali ovogodišnje parlamentarne izbore, neki od njih su rešili da se bore za svoje odbornike na lokalu. Najveće iznenađenje je svakako Miša Vacić sa svojom Srpskom desnicom.

Prema prvim rezultatima, Srpska desnica je osvojila preko 20 odsto glasova u Vranju koje ima oko 70.000 glasača. Na izbore je izašlo 61 odsto njih ili oko 43.000 ljudi. Od tog broja, za SNS je glasalo 23.000 ljudi, za Desnicu 8.600, a za SPS i JS po 4.300 ljudi, naravno u apsolutnim ciframa.

Srpska napredna stranka je i u Pirotu dobila najveću podršku građana, a još 5 će ući u Skupštinu - Najbolje za Pirot, SPS, Pokret Rođeni za Pirot, POKS i Srpska desnica. Oni su u ovom gradu dobili 795 glasova, 3,15 %, odnosno 1 mandat.

Grupa građana ,,Srpska desnica - Za domaćinski Lajkovac'' osvojila je u ovom gradu 354 glasa ili 4,49%.

Podsetimo, Miša Vacić je nedavno rekao čemu se nada.

Lokalne sredine koje smatramo svojim najsnažnijim uporištima su Novi Beograd, Vranje, Niška Banja, Nova Varoš, Lajkovac, Ljubovija, Kraljevo, Pirot i grad Niš.

Podaci pokazuju da za sada cenzus nije prešao u Kraljevu. Očekuju se podaci i iz ostalih opština u Srbiji, a prema nekim informacijama, Srpska desnica Miše Vacića ući će u mnogo više lokalnih parlamenata nego što su ova tri za sada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.