POTPREDSEDNIK SNS VUČEVIĆ: Novi Sad, pokrajina i Srbija ostaju u sigurnim rukama, ovo je najboji rezultat do sada
Novi Sad, pokrajina i Srbija ostaju u sigurnim rukama, Foto: Nemanja Nikolić

UBEDLJIVA POBEDA LISTE “ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU”

POTPREDSEDNIK SNS VUČEVIĆ: Novi Sad, pokrajina i Srbija ostaju u sigurnim rukama, ovo je najboji rezultat do sada

On je naveo da je u Novom Sadu od 55% obrađenih biračkih mesta, 56,52 odsto dobila lista “Aleksandar Vučić – za našu decu”

Objavljeno:

Potpredsednik SNS Miloš Vučević zahvalio se svima koji su podržali listu “Aleksandar Vučić- za našu decu”, jer je izborni rezultat te stranke bolji nego ikad.

- I Novi Sad I pokrajina I Srbija ostaju u sigurnim rukama, tu nema nikakvedileme. Nema kockanja, rekao bih da nema prostora za ucejivanja I trgovinu I matematiku, ima samo prostora za borbu za boji život građana I veću odgovornost. Hoću da se zahvalim svima koji su za nas glasali, iako je bila užasna kampanja da se ne izađe, jer su ih plašili koronom. Birački odbori su radili mnogo usporenije čuvajući zdravlje građana. Znam da je bilo mnogo nestrpljivih, da se dugo čekalo na određenim biračkim mestima, I zato posebno hvala svima koji su izašli. Veoma smo zahvalni I zadovoljni jer će naš ukupan broj glaova biti bolji nego ikad. To je dokaz naše legitimnosti I naše pobede – naveo je Vučević.

On je naveo da je u Novom Sadu od 55% obrađenih biračkih mesta, 56,52 odsto dobila lista “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

- Na prošlim izborima, naša lista je imala 40.5%, a sada 56,52%. Mislim da od kada se održavaju izbor po proporcionalnom sistemu, niko nije ostvario ovakav izborni rezultat na lokalnim izborima u Novom Sadu. I ta pobeda je vaša, to niko ne može da vam uzme! Sada idemo da gradimo četvrti most, da rekonstruišemo Spens, da radimo i druge velike projekte. Živeo Novi Sad i živela Srbija! – poručio je Vučević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.