CECA JE SVE PREDVIDELA! Čedomiru Jovanoviću je rekla da 1 STVAR NIKAKO NEĆE USPETI DA OSTVARI NA IZBORIMA
Jovanović i Ceca u emisiji, Foto: Printscreen

IZBORI 2020.

CECA JE SVE PREDVIDELA! Čedomiru Jovanoviću je rekla da 1 STVAR NIKAKO NEĆE USPETI DA OSTVARI NA IZBORIMA

Čedomir Jovanović je sinoć rekao da će i uprkos debaklu LDP nastaviti da postoji

Objavljeno: 09:02h

Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije (LDP) i "Koalicije za mir" juče je na održanim republičkim izborima ostvarila rezultat od samo 0,3 odsto.

Nakon potpunog debakla, on je rekao da će LDP nastaviti da postoji, istrajavajući na prepoznatljivoj politici i dodao da nije iznenađen izbornim rezultatima.

Podsećanja radi, u maju mesecu ove godine Jovanović je emisiji "Hit tvit" gostovao sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

U emsiji se je povela polemika o njenom hapšenju iz 2003. godine, između nje i Čedomira Jovanovića, kao i čelnika televizije Pink Željka Mitrovića.

Ceca i Željko verbalno su napali su Čedomira Jovanovića govoreći da nisu imali osnova za njeno hapšenje u akciji “Sablja”, nakon čega je ona demonstrativno napustila emsiju!

“Ja da ćutim neću. Ti ljudi kojih se vi danas odričete bili su više vaši drugari nego moji, ja sam ih poznavala godinu dana, vi ste se družili sa njima, ja ih se ne odričem ni dan danas. To je vaš problem. Vi ste vadili Legiju iz zatvora. Ko je vodio Spasojeviću ženu i dete u CZ imam svedoke, vi. Držali ste me 4 meseca u zatvoru. Sram vas bilo. Ja sam vas odavno prepustila Bogu i božjoj pravdi. Da nije srušio Šilerovu, sada je mogao na Hacijendu kod Spasojevića na letovanje”, rekla je Ražnatovićeva.

Odmah je usledio odgovor, kog se i danas valja podsetiti.

- Previše dugo vi trajete da biste bili tako naivni. Znate dobro koliko lažete kada govorite o mojim prijateljima”, naglasio je Jovanović.

- Vidi se gde ste vi sada, a gde sam ja, ja sad gde god da odem mogu da skupim 150.000 ljudi, a vi ne možete da pređete cenzus”, dodala je pevačica.

Jovanović je tada odmah dobacio:

“Vi niste bili u zatvoru zbog pevanja. U Šilerovoj sam dva puta bio.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.