Stefanović: Vučićeva politika znači boljitak za sve građane
Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić, Foto: EPA / Koca Sulejmanovic

razgovarao sa voždovčanima

Stefanović: Vučićeva politika znači boljitak za sve građane

"Ovde imamo dobar tim ljudi, ljude koji hoće da se bore za vas"

Objavljeno: 15:00h

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je na Voždovcu da je politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića nastavak investicija koje znače nova radna mesta, izgradnju infrastrukture, ali i bolje plate i penzije za svakog čoveka u Srbiji.

Stefanović je u razgovoru sa Voždovčanima istakao da je u njihovoj opštini prethodnih godina dosta toga urađeno, ali i da jedino lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" garantuje nastavak izgradnje i da to može da uradi, saopštio je GO SNS.

"Hoćemo da buduća opštinska vlast još intenzivnije i brže radi, kao i da više posveti pažnju podavalskim naseljima, ali i svim drugim u opštini Voždovac. Ne sme da se dogodi da bilo gde nemamo vodovod i kanalizaciju, da nemamo puteve, da nemamo javni prevoz, koji će u potpunosti pokrivati svaki deo opštine", naglasio je Stefanović.

On je istakao da je na Voždovcu dosta toga unapređeno, ali je ostalo još mnogo toga da se uradi.

"Ovde imamo dobar tim ljudi, ljude koji hoće da se bore za vas, kojima nije teško da svakoga dana obiđu svaku kuću i da zajedno sa vama grade bolju budućnost na Voždovcu. Hvala vam što zajednički radimo, jer nemoguće je bez naroda sve ovo uraditi. Vlast koja neće da sluša šta narod želi, ne može da dobije podršku", rekao je Stefanović i zahvalio se okupljenim građanima što podržavaju predsednika Vučića i njegovu politiku.

Stefanović je istakao da otvaranje novih radnih mesta i fabrika znači i nove puteve, mogućnost da gradimo brzu železnicu, parkove i nova igrališta za decu, ali i klubove za penzionere.

"Važno nam je da se pokaže briga o ljudima. Važno nam je da naši najstariji sugrađani osete pažnju države, da osete da država ume da iskoristi njihovo znanje i iskustvo. Možemo mnogo toga da naučimo od penzionera, ljudi koji su gradili ovu zemlju, da naučimo kako se radi i gradi, ali i šta sve još možemo da uradimo za našu Srbiju", zaključio je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.