STEFANOVIĆ OBEĆAO PENZIONERIMA: Predsednik Vučić radi na povećanju vaših penzija na iznad 400 evra!
Predsednik radi na povećanju penzija na iznad 400 evra, Foto: Ana Paunković

NOVA STRATEGIJA

STEFANOVIĆ OBEĆAO PENZIONERIMA: Predsednik Vučić radi na povećanju vaših penzija na iznad 400 evra!

Stefanović koji je i potredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova, pozvao je mlade da iskoriste iskustvo starijih sugrađana

Objavljeno:

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović rekao je danas penzionerima u beogradskoj opštini Zvezdara, da predsednik Srbije radi na "strateškom povećanju penzija", kako bi prosečna do 2025. godine bila izmedju 430 i 440 evra.

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, Stefanović je naveo da je programom "Srbija 2025" predviđeno povećanje penzija, ali i jačanje ekonomije, na bazi planova koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio.

"Imamo društvo u kojem penzioneri žive pristojno od svoje penzije i ne moraju nikoga ništa da mole. Naš posao je da nastavimo dalje da radimo i da slušamo šta nam govore ljudi koji su otišli u penziju, ali daleko od toga da njihovo znanje ne može da bude iskorišćeno", naveo je on.

Stefanović koji je i potredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova, pozvao je mlade da iskoriste iskustvo starijih sugrađana i da "zajednički grade bolju Srbiju".

On je sa penzionerima na Zvezdari razgovarao i o nastavku izgradnje infrastrukture, pre svega puteva, vodovoda i kanalizacije, ali i klubova za penzionere.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.