TRI OČEKIVANA ASA I 1 LISTA KOJA JE SVE IZNENADILA: Možete li da pogodite ko će zajedno na izbore u Novom Pazaru?
Na izbornim listama partija i koalicija ove godine nalazi se ukupno 188 kandidata za odbornike u Skupštini grada, medju kojima je 81 žena, Foto: Marina Lopicic, Damir Dervišagić, Filip Plavčić

IZNenAĐENJE?

TRI OČEKIVANA ASA I 1 LISTA KOJA JE SVE IZNENADILA: Možete li da pogodite ko će zajedno na izbore u Novom Pazaru?

Nijedna građanska lista nije uspela tada da osvoji dovoljan broj glasova koji bi ih doveo do odborničkih mesta u lokalnom parlamentu, dok je u tome uspelo pet političkih partija

Objavljeno:

Novopazarci će na predstojećim lokalnim izborima na izbornim listićima moći da glasaju za neku od četiri liste, čak šest manje u odnosu na izbore iz 2016. godine, objavio je danas novopazarski radio Sto plus.Taj radio podseća da su na prošlim lokalnim izborima učestvovale četiri grupe gradjana, koje su u izbornom ciklusu potpuno iščezle.

Nijedna građanska lista nije uspela tada da osvoji dovoljan broj glasova koji bi ih doveo do odborničkih mesta u lokalnom parlamentu, dok je u tome uspelo pet političkih partija.

Na izbornim listama partija i koalicija ove godine nalazi se ukupno 188 kandidata za odbornike u Skupštini grada, medju kojima je 81 žena.

Na lokalnim izborima u Novom Pazaru učestvuju liste ''Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić'', "Akademik Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja", "Aleksandar Vučić, Ivica Dačić - Za našu decu" i "SDA Sandžaka - dr Sulejman Ugljanin".

Zanimljivo je da će SNS i SPS, kao što se može videti, na izbore izaći zajedno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.