VUČIĆ O ZABRANI SPOTA: Nije bilo zloupotrebe dece, suština je kako da mi zabrane pojavljivanja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

IZREVOLTIRAN

VUČIĆ O ZABRANI SPOTA: Nije bilo zloupotrebe dece, suština je kako da mi zabrane pojavljivanja

Komentarišući spot u kom razgovara sa devojčicom, Vučić je rekao da je to "lep spot sa dobrom porukom koji nikoga nije uvredio"

Objavljeno: 12:52h

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom odluke REM-a da zabrani spot izborne liste koju predvodi, da nikakve zloupotrebe dece nije bilo i ocenio da je suština tih kritika da mu se zabrani pojavljivanje u medijima.

Komentarišući spot u kom razgovara sa devojčicom, Vučić je rekao da je to "lep spot sa dobrom porukom koji nikoga nije uvredio".

"Verovatno im je zasmetao jer se ljudima dopao. Nikakve zloupotrebe dece nije bilo, nismo vodili negativnu kampanju, pričali smo o problemima koje deca imaju od vrtića, škole. A zbog koga se bavite politikom ako ne prvenstveno zbog dece", rekao je Vučić.

Naveo je da se SNS-u zabranjuju spotovi a da ta ista pravila ne važe za "drugu stranu".

"Čisto licemeran pristup ali smo poštovali odluke državnih organa. Hteli su naši ljude da se pobune protiv takve odluke ali reč nismo rekli. Suština je kako zabraniti meni da se negde pojavim. Njima smeta samo jedan, razumeju ljudi sve", kazao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.