VAŽNO JE DA NIKADA NE ZABORAVIMO NAJSTARIJE SUGRAĐANE: Suzana Perić obišla je baka Radu (71) za rođendan
Suzana Perić, Foto: Promo

poseta

VAŽNO JE DA NIKADA NE ZABORAVIMO NAJSTARIJE SUGRAĐANE: Suzana Perić obišla je baka Radu (71) za rođendan

Perić je naglasila, da je baka Rada jedna od mnogih penzionera o kojima se brinulo tokom vanrednog stanja i obećala je da će se brinuti još bolje i još više u narednom periodu o najstarijim sugrađanima

Objavljeno: 16:47h

Modna kreatorka Suzana Perić, koja je kandidat izborne liste koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara, posetila je danas Radmilu Milutinović (71), koja živi na toj opštini, povodom njenog rođendana.

- Baka Rada je divna baka troje unučadi i došla sam kod nje povodom njenog rođendana - rekla je Perić.

foto: Promo

Perić je naglasila, da je baka Rada jedna od mnogih penzionera o kojima se brinulo tokom vanrednog stanja i obećala je da će se brinuti još bolje i još više u narednom periodu o najstarijim sugrađanima.

Baka Rada je rekla da će 21. juna izaći na izbore i da će glasati za izbornu listu "Aleksandar Vučić-Za našu decu", zato što je Aleksandar Vučić najbolji predsednik.

foto: Promo

-Vučić je brinuo i ranije o nama, a posebno kada je bila korona - istakla je Radmila, dodajući da je će ona glasati zbog svoje i budućnosti svoje dece i unučića.

foto: Promo

Suzana Perić je sve Zvezdarce pozvala da na predstojećim izborima, 21. juna, zaokruže broj 1 i podrže Listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.