SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ IMA PORUKU ZA SERGEJA: Neće ti se dopasti ova stvar
Sanda Rašković Ivić, Foto: Filip Plavčić

SAVET

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ IMA PORUKU ZA SERGEJA: Neće ti se dopasti ova stvar

Ona je rekla da se usuđuje da kaže da će "Sergeju (Trifunoviću), koji je glumac raskošnog talenta, navikao na vodeće uloge, teško pasti, da bude skuštinski statista ili maksimalno epizodista"

Objavljeno: 09:33h

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da se ta stranka opredelila za bojkot još prošlog avgusta i dala reč građanima, napominjući da su izborni uslovi danas mnogo gori nego u vreme proglašenja bojkota.

- Prekidati bojkot u vreme kada su ogoljeno ukinute slobode i demokratija i još u vremenu kada epidemija hara, bilo bi neodgovorno i naopako - rekla je Rašković Ivić.

Sergej
Sergej foto: Filip Plavčić

Ocenila je da Pokret slobodnih građana ima legitimno pravo da promeni mišljenje i da odustane od izlaska na izbore.

- Po meni čine grešku, jer razbijaju jedinstvo opozicije, a čak i da uđu u Skupštinu, tamo će biti neprimećeni statisti koji neće ni na šta moći da utiču, a daće privid demokratije Vućićevom režimu - navela je Rašković Ivić.

Ona je rekla da se usuđuje da kaže da će "Sergeju (Trifunoviću), koji je glumac raskošnog talenta, navikao na vodeće uloge, teško pasti ; da bude skuštinski statista ili maksimalno epizodista".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.