NOTARI NEĆE DA OVERAVAJU POTPISE: Koalicija za kraljevinu Srbiju za uvođenje vanrednog stanja
Кoalicija Za kraljevinu Srbiju saopštila je da se nada da je moguće jedinstvo Srba makar u ovim situacijama, Foto: Beta

oglasili se

NOTARI NEĆE DA OVERAVAJU POTPISE: Koalicija za kraljevinu Srbiju za uvođenje vanrednog stanja

"Izbora može da bude i kada opšta opasnost prodje"

Objavljeno: 16:27h

Кoalicija Za kraljevinu Srbiju saopštila je da se nada da je moguće jedinstvo Srba makar u ovim situacijama i da će sve stranke podržati uvodjenje vanrednog stanja i odlaganje izbornog procesa.

Koalicija,koju čine Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), Monarhistički front Vladimira Кaradjordjevića i Srpski monarhistički pokret, ;navela je u saopštenju da je u mnogim gradovima predala svoje lokalne izborne liste, dok je u većem broju gradova započela prikupljanje potpisa.

"Ali niti notari hoće da rade, niti gradjani da čekaju u redu za potpisivanje. Prioritet je zdravlje gradjana i zato je logično ovakvo ponašanje. Izbora može da bude i kada opšta opasnost prodje", kazao je nosilac liste Za Кraljevinu Srbiju Žika Gojković, a navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će Кoalicija Za kraljevinu Srbiju učestvovati na izborima za Skupštinu Srbije, Skupštinu Vojvodine i u još 132 grada i opštine, kao i da su do sada predate izborne liste u Кragujevcu, Bečeju, Srbobranu, Pirotu, Jagodini, Temerinu i Arilju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.