REŠENO! Lazarevački socijalisti predali izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (VIDEO)
Socijalisti u Lazarevcu predaju potpise, Foto: Youtube printscreen/GEM info

Lokalni izbori

REŠENO! Lazarevački socijalisti predali izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (VIDEO)

U opštinskom odboru Socijalističke partije Srbije ističu da su uspeli u veoma kratkom vremenskom periodu da prikupe veliki broj potpisa podrške građana Lazarevca

Objavljeno:

Koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Zelenih, predala je Opštinskoj izbornoj komisiji u Lazarevcu listu kandidata za predstojeće izbore.

Ova koalicija prikupila je 1800 potpisa podrške građana Lazarevca, a nosilac liste je Aleksandar Arsenović. On je nakon predaje potpisa izjavio da ovu listu čini veliki broj visokoobrazovanih ljudi i izrazio nadu da će građani na predstojećim izborima pokloniti poverenje koaliciji okupljenoj oko Socijalističke partije Srbije.

U opštinskom odboru Socijalističke partije Srbije ističu da su uspeli u veoma kratkom vremenskom periodu da prikupe veliki broj potpisa podrške građana Lazarevca pa se nadaju da je to pokazatelj da će dobiti veliku podršku na predstojećim aprilskim izborima. Od 61 kandidata za odbornika, na listi je 25 žena, rekao je Aleksandar Arsenović, nosilac liste.

Socijalistička partija Srbije druga je stranka koja je Opštinskoj izbornoj komisiji u Lazarevcu predala listu kandidata, a pre njih je to učinila Srpska napredna stranka. Izbori na svim nivoima biće održani 26. aprila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/GEM radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.