48 KANDIDATA! SRS predala listu kandidata za odbornike u Novom Sadu!
Vojislav Šešelj, Foto: Youtube printscreen/SrsOrgRs

isti program

48 KANDIDATA! SRS predala listu kandidata za odbornike u Novom Sadu!

Kako se navodi u saopštenju, radikali su izbornu listu podneli u nedelju uveče, pet minuta pre ponoći

Objavljeno: 13:26h

Srpska radikalna stranka (SRS) predala je izbornu listu od 48 kandidata za odbornike u Skupštini Novog Sada a iz te stranke su ocenili da je vreme da "Srpska Atina dodje u prave ruke" jer je SRS stranka kojoj je "doslednosti najjače oružje i kvalitet".

Kako se navodi u saopštenju, radikali su izbornu listu podneli u nedelju uveče, pet minuta pre ponoći.

Listu od 48 kandidata za odbornike podržalo je 1.588 gradjana Novog Sada i podneta je pod nazivom "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", uz slogan "Dosledno".

"SRS je simbolično, u pet do dvanaest predala listu kandidata za odbornike u Skupštini Grada Novog Sada i poslala snažnu poruku da je vreme da Srpska Atina dodje u prave ruke. Početkom ove godine obeležili smo trideset godina postojanja SRS, a svih ovih godina doslednost je bila naše najjače oružje i kvalitet", naveo je nosilac liste i kandidat za gradonačenika Novog Sada Djuradj Jakšić.

On je rekao da radikali nikada nisu menjali program ni političke principe i da dobro znaju šta su problemi i prioriteti u Novom Sadu.

"Za razliku od naše političke konkurencije, čija je ključna argumentacija prljav novac za kupovinu glasova, jedan od najvećih aduta nas srpskih radikala u izbornoj kampanji pored programa za grad, biće ljudi. Koji su to ljudi? Oni koji gradjane nikada nisu prevarili, koji su pokazali da su kompetentni, iza kojih nema ni jedne kriminalne afere i koji su pokazali da su spremni da se žrtvuju za ideju", dodao je Jakšić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.