ŽIVI ZID POSTAO DEO METLE! Poznati su po peticiji za ukidanje PRIVATNIH JAVNIH IZVRŠITELJA!
Lider DSS Miloš Jovanović, Foto: Beta / Miloš Miškov

pojačanje

ŽIVI ZID POSTAO DEO METLE! Poznati su po peticiji za ukidanje PRIVATNIH JAVNIH IZVRŠITELJA!

Pokret Metla 2020, pored Demokratske stranke Srbije, čine i Pokret "Starosedeoci" iz Kraljeva, Tim za život Zlate Đerić, "Živi zid" Igora Jakšića i predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić

Objavljeno:

Pokret "Živi zid – Narodna jaka Srbija" koji predvodi Igor Jakšić postao je deo Pokreta Metla 2020.

Pokret "Živi zid" imao je niz akcija u borbi protiv deložacija građana iz njihovih stanova, a pokrenuo je i peticiju za ukidanje privatnih javnih izvršitelja u Srbiji, saopšteno je iz Pokreta Metla 2020.

"Veliki posao je pred nama. Čišćenje nakaradnog i mafijaškog sistema, čišćenje i ukidanje protivustavnih instituta privatnih javnih izvršitelja, zabrane tzv. slobodne zone Srbije za migrante zatvaranjem granice, rešavanje problema naše južne pokrajine pod Ustavom Republike Srbije i Rezolucije 1244", rekao je Jakšić posle potpisivanja sporazuma.

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 i lider DSS Miloš Jovanović pozdravio je širenje pokreta i naglasio da Srbiji sledi veliko prolećno čišćenje.

"Metla će očistiti partitokratski sistem, stranačko zapošljavanje, korupciju gde otac ministra policije iz penzije postaje trgovac oružjem. Za to je potrebno da ne sedimo kod kuće, već da se borimo protiv ovog režima", zaključio je Jovanović.

Pokret Metla 2020, pored Demokratske stranke Srbije, čine i Pokret "Starosedeoci" iz Kraljeva, Tim za život Zlate Đerić, "Živi zid" Igora Jakšića i predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.