NEDIMOVIĆ NAJAVIO CILJ SNS: Želimo APSOLUTNU POBEDU!
Branislav Nedimović, Foto: Marina Lopičić

otkrivamo

NEDIMOVIĆ NAJAVIO CILJ SNS: Želimo APSOLUTNU POBEDU!

Moramo da opravdamo dato poverenje, ističe Nedimović

Objavljeno: 06.03.2020. 07:35h

Svima onima koji su čekali u redovima da daju potpis za listu SNS, onima koji u nas veruju, svim građanima Srbije moramo da opravdamo dato poverenje, zbog njih i njihove dece, kaže Branislav Nedimović, prvi na izbornoj listi SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu" i dodaje da je cilj "apsolutna pobeda".

Nedimović, inače ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, rekao je da nakon predaje liste Republičkoj izbornoj komisiji sa 50.000 potpisa, da je cilj da se učini da svi ljudi u Srbiji imaju bolji životni standard, kvalitetniji život i sigurniju budućnost.

Upitan da prokomentariše to što je jedini ministar na listi SNS, Nedimović navodi da je samo radio svoj posao i trudio se maksimalno da bude prisutan na terenu, da komunicira sa ljudima "i da zajedno pokušamo da pomerimo stvari sa mrtve tačke, i u Sremskoj Mitrovici, dok sam bio gradonačelnik, kao i u Ministarstvu poljoprivrede".

"Naš cilj je postavljen, to je apsolutna pobeda. Da možemo da realizujemo naš projekat 'Srbija 2025'. Kad idete na izbore, nikad ne možete unapred da znate kako će se narod opredeliti. Naše je da radimo svaki dan, da obiđemo čitavu Srbiju, i prethodnih nekoliko godina sam dao sve od sebe da odem u što više mesta. Naše je da stavimo srce na teren do pobede", poručio je Nedimović.

Ministar ističe da na listi SNS i koaliconih partnera ima mnogo novih i mladih ljudi, koji imaju viziju, i poručuje da je zahvalan svim ljudima koji su za pet sati uspeli da sakupe 50.000 potpisa za SNS.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media