U ŠAPCU VODI ZELENOVIĆ DOK NAJVIŠE POVERENJA NA REPUBLIČKOM NIVOU IMA VUČIĆ! Šapić je mnogima IZNENAĐENJE!
Aleksandar Vučić i Nebojša Zelenović, Foto: Marina Lopičić, Stefan Kojić

različito

U ŠAPCU VODI ZELENOVIĆ DOK NAJVIŠE POVERENJA NA REPUBLIČKOM NIVOU IMA VUČIĆ! Šapić je mnogima IZNENAĐENJE!

Istraživanje uzorka radilo se za grad Šabac, a prema rezultatima Nebojša Zelenović ispred liste, "Šabac je naš" odneo bi pobedu u tom gradu sa 24 odsto glasača

Objavljeno:

Jedna beogradska agencija na uzorku od 800 ljudi objavila je najnovije rezultate istaživanja javnog mnjenja pred izlazak na izbore u Srbiji 2020. godine.

Istraživanje uzorka radilo se za grad Šabac, a prema rezultatima Nebojša Zelenović ispred liste, "Šabac je naš" odneo bi pobedu u tom gradu sa 24 odsto glasača, dok bi se iza njega našla SNS ispred koje stoji Aleksandar Vučić.

Neka od drugih stranaka osvojila bi 6 odsto, dok čak 38 odsto birača još nije odlučilo kome će pokloniti glas. Što se tiče bojkota, 11 odsto glasača neće izaći na predstojeće izbore u gradu Šapcu.

foto: Espreso.co.rs

Što se tiče poverenja u republičke političare, najveće uživa Aleksandar Vučić sa 36%, Ivica Dačić 23%, Aleksandar Šapić 13%, Zoran Lutovac 9%, Sergej Trifunović 9%, Boris Tadić 7 %, Vojislav Šešelj 7%, Dragan Đilas 6%, Vuk Jeremić 6%, Boško Obradović 4 %.

foto: Espreso.co.rs

Ovoj rang listi političara od poverenja treba dodati i podatak da 42% ispitanika svrstava Aleksandra Vučića među tri političara od najvećeg poverenja, a iza njega je Ivica Dačić sa 39%, i Aleksandar Šapić sa 24% dok Vojislav Šešelj ima 19% podrške.

Političari koji uživaju najmanje poverenje su Dragan Đilas sa 42%, Boško Obradović sa 32% i Vojislav Šešelj sa 28% glasova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.