KRLE OPET JAŠE: Baka Prase bi uzeo više glasova nego Savez za Srbiju na izborima!
Nebojša Krstić tvrdi da bi baka prase imao više glasova od opozicije, Foto: Ana Paunković, Beta

NIJE GA BILO NEKO VREME

KRLE OPET JAŠE: Baka Prase bi uzeo više glasova nego Savez za Srbiju na izborima!

Beli je relevantniji od mnogih političara u SzS, isto tako je Baka Prase veoma relevantan sutra ako se pojavi na izborima

Objavljeno:

Politički analitičar Nebojša Krstić izjavio je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva da bi Baka Prase da izađe na izbore uzeo daleko više glasova nego pojedini iz Saveza za Srbiju.

"Beli je relevantniji od mnogih političara u SzS, isto tako je Baka Prase veoma relevantan sutra ako se pojavi na izborima, jer će dobiti više glasova od mnogih. Dakle pitanje broja glasova gledano kroz rejting je prilično problematično. Imate ljude u Savezu za Srbiju koji nikad nisu bili opozicija, koji nikad nisu izašli na izbore, a da su ostvarili neki rezultat", istakao je Krstić.

On je dodao da je Jeremić dobio na predsedničkim izborima daleko manje glasova od Belog, kafedžije iz Mladenovca, koji se zavitlavao na izborima!

"Duplo manje glasova je dobio čovek koji je potrošio milione, a Beli možda 1.000 evra, ako je i toliko. Tako da, ako je to tema onda hajde da pričamo da li Beli bojkotuje izbore, a da li ih Jeremić bojkotuje, to je aspolutno nebitno!", zaključuje Krstić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.